Anunț convocare Adunare Generală Constitutivă

Anunț convocare Adunare Generală Constitutivă

Comitetul de inițiativă în vederea constituirii Organizației Utilizatorilor de Apă pentru Irigații SPERANȚA DE APĂ, județul Călărași, convoacă în data de 25.03.2024, ora 17.00, la sediul SC FURNICA TRADING, strada Magnoliei,nr.34, com.Fundeni, județul Călărași, Adunarea Generală Constitutivă cu următoarea ordine de zi:

1. Aprobarea teritoriului Organizației Utilizatorilor de Apă pentru Irigații "SPERANȚA DE APĂ"- (OUAI SPERANȚA DE APĂ)

2. Dezbaterea și aprobarea statului și actului constitutiv al Organizației Utilizatorilor de Apă pentru Irigații "SPERANȚA DE APĂ"

3. Diverse

Preşedinte Comitet Constitutiv,

PETRE SORIN

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.