Accident rutier grav în Călărași pe DN 3 B, în urma coliziunii dintre o motocicleta si un autoturism, trei victime dintre care două decedate

Accident rutier grav în Călărași pe DN 3 B, în urma coliziunii dintre o motocicleta si un autoturism, trei victime dintre care două decedate

Pompierii militari din cadrul Detasamentului Călărași au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de prim ajutor SMURD .

La faţa locului s-a deplasat si un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanţă Călăraşi

În data de 10.07.2019, ora 19.16, echipajele de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Calarași au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe DN 3 B - zona ,,Plaja Tineretului”, pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier grav, intre o motocicletă si un autoturism.

În urma accidentului au rezultat 3 victime, una dintre acestea, o persoană de sex feminin de aproximativ 60 ani pasageră în autoturismul implicat în accident, care prezenta diferite politraumatisme, fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă aflat la fata locului.

Conducatorul auto, o persoana de sex masculin în vârstă de aproximativ 60 ani, a fost găsită încarcerată, iar în urma efectuărilor manevrelor specifice, aceasta a fost declarată decedată .

Conducatorul motocicletei, o persoană de sex masculin de aproximativ 40 ani, la sosirea echipajelor de interventie, prezenta leziuni incompatibile cu viata.