V. Iliuță va candida pentru președinția PSD Călărași la alegerile interne din septembrie

V. Iliuță va candida pentru președinția PSD Călărași la alegerile interne din septembrie

Liderul interimar al PSD Călărași, Vasile Iliuță, a declarat joi că-și va depune candidatura pentrru președinția organizației județene la alegerile interne programate în cursul lunii septembrie. Iliuță a precizat că va candida în baza unui proiect de moțiune, susșinut de minim 5 organizații locale, alături de o echipă pe care a catalogat-o deja ca fiind câștigătoare.

“Vor fi alegeri de jos în sus (...) O să ne organizăm în teritoriu, o să plecăm în teritoriu ca să formăm echipe la nivelul fiecărei localități. Pot să spun că cel care vrea să candideze pentru președinte al unei organizații județene trebuie să aibă minim 5 organizații care să-l susțină și să-și depună candidatura pe o moțiune cu o echipă care să vină în spatele președintelui și să poată preia, să spunem, conducerea organizației județene.

Eu, astăzi, pot să spun că voi face oferte colegilor să intre în echipa mea, să depun moțiunea pe care voi candida. O să iau și susținerea celor 5 organizații din cadrul județului Călărași care să mă susțină ca să mă înscriu în competiție. O să ne dea o foaie de parcurs cu reprezentativitate de la București. În momentul în care am reprezentativitate pe fiecare organizație în funcție de tot ce s-a întâmplat în alegerile din septembrie și decembrie 2020, alea vor fi reprezentative ca să putem să știm numărul de electori din fiecare localitate.

Astăzi voi căuta să iau cea mai bună echipă din PSD, actuali membri pe care-i avem pe listă sau noii membri pe care vreau să-i aduc din afară și să vă propun în viitoarea ședință lista moțiunii pe care voi candida pentru alegerile din partid. Alegerile vor fi în septembrie. I-am făcut invitație domnului Marcel Ciolacu și secretarului general Paul Stănescu. Sunt cei care mi-au confirmat că vor să vină la Călărași în conferința județeană pentru a saluta echipa câștigătoare și, de ce să nu spunem să salute și echipa nouă în care ne vom lua angajamente că pentru 2024 vom repeta acest scor bun pe care l-am avut în 2020.”, a declarat Iliuță în cadrul unei conferințe de presă susținută joia trecută la sediul partidului.

Vasile Iliuță s-a alăturat echipei PSD Călărași la începutul lunii martie 2020, câteva luni mai târziu preluând interimar șefia organizației județene după dezertarea în PNL Călărași a președintelui Iulian Iacomi și primvicepreședintelui, Roxana Pațurcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.