V. Iliuță: Pun accentul pe unitate. Îmi doresc să fiți asumați, responsabili și să demonstrați că sunteți adevărați oameni politici

V. Iliuță: Pun accentul pe unitate. Îmi doresc să fiți asumați, responsabili și să demonstrați că sunteți adevărați oameni politici

La sediul organizației județene PSD Călărași a avut loc joi o ședință a Biroului Politic Județean în cadrul căreia s-a discutat strategia politică privind susținerea candidaților propuși de organizațiile locale la alegerile din 9 iunie.

Președintele Vasile Iliuță a transmis și un mesaj colegilor săi care-și doresc să conducă administrații publice locale. "Pun accentul pe unitate. Doar împreună putem să facem astfel încât lucrurile să funcționeze, suntem o organizație puternică, bine structurată. Dincolo de orice diferend politic pe care l-am avea cu adversarii politici, trebuie să fim conștienți că suntem aici pentru cetățenii acestui județ și orice acțiune trebuie gândită prin acest filtru. Vă anunț că îmi doresc să fiți asumați, responsabili și să demonstrați că sunteți adevărați oameni politici. Am mare încredere în dumneavoastră și vă asigur de toată susținerea mea!", se arată în mesajul postat de Iliuță pe pagina de Facebook a partidului.

ILUTAPSD2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.