PSD | România în Schengen: un pas către demnitate și mai multă libertate

PSD | România în Schengen: un pas către demnitate și mai multă libertate

Intrarea României în Schengen, cu frontierele aeriene și maritime, este un succes major al actualei Coaliții de guvernare. De asemenea, trebuie să-i felicităm pe toți profesioniștii care au pregătit de ceva timp țara noastră pentru acest moment.

Sunt convins că dacă nu ar fi existat această colaborare politică dintre PSD și PNL care a asigurat și forța politică și stabilitatea internă, dar și credibilitatea europeană, nu am fi fost astăzi aici.

Prin această reușită, chiar și parțială, am recâștigat din demnitatea României. Extremiștii nu mai au motive de bucurie, dar vor fi fericiți, chiar și în sinea lor, că vor avea mai multă libertate de a circula în UE, pe care în mod ipocrit o urăsc.

Sunt multe motive care ne despart de PNL. Venim din tabere politice diferite, dar ne unesc valorile fundamentale ale democrației, justiția socială și nevoia de dezvoltare mai rapidă și de coerență în actul guvernamental. Nu suntem în niciun mariaj, cum am tot auzit că se spune, pentru că asta presupune să stai în aceeași casă cu partenerul. Iar din ce știu eu, PSD este încă în Kiseleff, iar PNL a rămas tot în Modrogan. Suntem într-un parteneriat politic responsabil, care ține cont și de interese de stat.

Ceea ce ne ține legați este chiar diversitatea de idei și dorința de a avea soluții echilibrate și beneficii pentru toate categoriile sociale. Pe termen scurt și mediu, trebuie să colaborăm și să negociem în continuare în mod constructiv pentru România.”

Paul Stănescu, secretarul general al PSD

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.