V. Iliuţă: Am reuşit să coagulăm o echipă puternică în stare să asigure, prin candidaţii propuşi pentru administraţiile locale, o viitoare guvernare locală eficientă şi mai ales responsabilă

V. Iliuţă: Am reuşit să coagulăm o echipă puternică în stare să asigure, prin candidaţii propuşi pentru administraţiile locale, o viitoare guvernare locală eficientă şi mai ales responsabilă

Vasile Iliuţă domină şi startul campaniei electorale propriu – zise. Candidatul PSD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean susţine că pe 27 septembrie călărăşenii vor da un vot de blam administraţiei liberale care de ani a pus pe primul loc interesele de grup în defavoarea cetăţenilor.

Domnule preşedinte, prima săptămână de campanie a fost extrem de dinamică. Aţi fost vizitat de conducerea centrală a partidului. Dl preşedinte Ciolacu a declarat că a început campania pentru locale la Călăraşi, susţinându-vă pe dvs. şi echipa de candidaţi propusă de PSD Călăraşi. În ultimile zile, aţi fost alături de echipa de campanie în 19 localităţi, marea lor majoritate consuse de primari liberali. Aţi dialogat cu cetăţenii prezentându-vă propriul program pentru judeţ. Care ar fi concluziile?

Vasile Iliuţă: Într-adevăr a fost o surpriză extrem de plăcută ca dl preşedinte Marcel Ciolacu să fie prezent la Călăraşi, prima sa escală din acest periplu electoral. Asta denotă că ne-a cunoscut şi deopotrivă, ne-a apreciat organizaţia. Am făcut împreună o evaluare a perioadei de precampanie şi prim urmare, astăzi, putem să spunem că echipa de la Călăraşi va fi una câştigătoare pentru Partidul Social Democrat. Dl preşedinte Ciolacu şi dl preşedinte interimar, Stănescu, secretarul general al partidului ne-au transmis să facem o campanie corectă, serioasă, responsabilă, centrată exclusiv în jurul cetăţeanului şi a problemelor lui.

În precampanie am luat pulsul mai tuturor localităţilor. După o primă săptămână de campanie, surprizele sunt foarte mari. Dacă noi ne aşteptam să ne întâlnim cu organizaţii micuţe, am constatat cu bucurie că toate toate structurile noastre locale au crescut foarte mult. Dacă ieri, erau mai mulţi de la Călăraşi decât din localităţile vizitate, astăzi sunt de 10 ori mai mulţi din localităţi decât la Călăraşi. E un semnal puternic că ne bucurăm de încrederea şi susţinerea oamenilor!

Am reuşit să coagulăm o echipă puternică, formată din parlamentari, directori, oameni de afaceri, cadre didactice, în stare să asigure prin candidaţii propuşi pentru administraţiile locale, o viitoare guvernare locală eficientă şi mai ales responsabilă.

Nu mai e un secret. Aţi provocat deja frisoane liberalilor care uşor – uşor se resemnează. Ştiu că sunteţi pe primul loc şi tot acolo veţi fi şi pe 27 septembrie seara.

Vasile Iliuţă: Da, aşa este. Călărăşenii vor o altfel de administraţie. S-au săturat până peste cap de administraţia nepotismelor, total neperformantă, servită până acum de Drăgulin&Co. Cetăţenii nu mai vor să-şi dea votul doar ca să asigure în continuare prosperitate unor familii. Altfel spus, daţi-ne votul să vă mai păcălim 4 ani de-acum încolo, să ne fie bine nouă şi familiilor noastre şi nu vouă. Nu mai merge aşa! Copiii celor mulţi şi necăjiţi se chinuie în străinătate, departe de părinţii şi bunicii lor iar ei, în urma votului primit să huzurească în continuare. Să se aşeze şi mai confortabil în fotolii, sfidând pe toată lumea. Trebuie să se oprească! Aceşti oameni, marionetele unuia care a democtrat atâţia ani că nu pune preţ pe „binele” cetăţeanului de rând, nu mai au ce căuta în administraţia locală şi judeţeană.

Cum se face că „s-a mutat” PSD-ul la PNL?

Vasile Iliuţă: Cred că e cea mai mare surpriză. Acum oamenii să înţeleagă că dacă votează PNL-ul, votează, de fapt, „neperformanţa” din PSD. Am venit la PSD cu gândul să dezvoltăm acest judeţ. Să arătăm călărăşenilor că echipa asta condusă de dl Stănescu şi de mine, e serioasă, responsabilă, în stare să construiască lucruri durabile.

Ei sunt aceeaşi şi stau la masă acum cu pesediştii pe care-i criticau. Şi invers. Acum s-au regăsit, sperând să-i păcălească pe oameni cu alte promisiuni pe care nu le vor onora niciodată.

Mulţumesc.

Comandat: Partidul Social Democrat – Filiala Judeţeană Călăraşi

Realizat: SC Total Media SRL

CUI: 21200019

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.