M. Dulce: Oborul Nou, un loc uitat de administraţie!

M. Dulce: Oborul Nou, un loc uitat de administraţie!

Marius Dulce s-a aflat duminică, din nou în mijlocul călărăşenilor. Candidatul PSD pentru Primăria Călăraşi, însoţit de o parte din colegi propuşi pentru Consiliul Local municipal s-a aflat în cartierul Oborul Nou care arată groaznic şi după 8 ani de „administraţie responsabilă în Călăraşi”

„Ultima zi a săptămânii am dedicat-o Oborului Nou, un loc uitat de administrație. Problemele aici sunt multe, de la lipsa utilităților în cartier până la situații de viață ale comunității rrome.” a scris pe pagina personală de Facebook Marius Dulce care a subliniat că “Am bifat doleanțele oamenilor și promit că le voi rezolva din prima săptămână a mandatului de primar. Noi putem schimba aceste imagini dezolante!”

dulce6septembrie2

dulce6septembrie3

Comandat: Partidul Social Democrat - Filiala Judeţeană Călăraşi

Realizat; SC Total Media SRL

CUI: 21200019

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.