Teodorovici: Programul de relansare economică al PNL este un mare ZERO pentru România!

Teodorovici: Programul de relansare economică al PNL este un mare ZERO pentru România!

Fostul ministru al finanţelor, Eugen Teodorovici a comentat miercuri pe pagina personală de Facebook  Programul de relansare economică al PNL-ului despre care a spus că este asemnea unui “pom de Crăciun plin de promisiuni electorale”.

“Am parcurs cu mult interes “amplul" program pe care Orban &Co trebuia să-l prezinte pe 1 iunie! Niciodată nu e prea târziu ar spune unii, dar în situația actuală a economiei românești este o BĂTAIE DE JOC crasă la adresa românilor și a mediului de afaceri. Deși lansat în plină vară, programul PNL este departe de ceea ce ar fi trebuit să fie un program pentru relansarea economică a României, putând fi, mai degrabă, asemănat unui "pom de Crăciun" plin de promisiuni electorale.” a afirmat pe Facebook, Eugen Teodorovici.

În opinia senatorului social – democrat programul “s-ar califica drept o auto-moțiune de cenzură”. “Dacă am lua fiecare pagină în parte și am depune-o în Parlament, ca o critică adusă Executivului, s-ar califica drept o auto-moțiune de cenzură. Da, o moțiune pe care Guvernul acesta incompetent și rău-voitor și-a scris-o singur, în grabă, în disperare, într-un atac de panică în fața milioanelor de oameni și a sutelor de mii de firme românești care nu mai au răbdare și nu mai pot îndura umilința și bătaia de joc.

Fără să exagerez cu nimic, aș zice că ar fi o moțiune mult mai bună decât ar fi în stare să o scrie actuala conducere PSD! Cele 32 de pagini de maculatură făcută în birourile de la Palatul Victoria sau, și mai rău, la sediul PNL, NU au fost discutate și analizate tocmai cu cei cărora ar fi trebuit să li se aplice – cetățenii și mediul de afaceri! Programul propus de Orban nu este altceva decât o înșiruire pestriță și incoerentă de măsuri şi obiective de investiții, fără nicio rigoare în privința proiecției temporale și resurselor financiare care să le poată susține. Nu vedem nimic dincolo de sclipirea unor "globulețe" și strălucirea "ghirlandelor" dintr-un biet "pom de Crăciun" ... de plastic.

Așadar, POPULISM ... fără număr, fără număr, în speranța că-şi vor “repara" măcar puţin imaginea şi vor mai câștiga câte ceva (pentru EI!), până la alegeri!

Greșit, domnilor guvernanți! România nu e de vânzare și, cu siguranță, veți fi taxați de români pe măsura incompetenței de care dați dovadă zi de zi!” a mai scris pe Facebook Teodorovici.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.