S. Vrăjitoru: „Greaua moștenire”, infirmată şi de BNR și de Consiliul Concurenței

S. Vrăjitoru: „Greaua moștenire”, infirmată şi de BNR și de Consiliul Concurenței

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu şi preşedintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chiriţoiu, demolează criticile la adresa guvernării PSD şi scot în evidenţă realizările incontestabile din perioada Grindeanu - Dăncilă.

“Domnul Isărescu a recunoscut că, în guvernarea PSD, România a avut cel mai puternic avans dintre ţările din regiune.” a declarat vicepreşedintele PSD Călăraşi, Sorin Vrăjitoru.

Deputatul social – democrat a mai susţinut că “Demagogia cuplului Iohannis – Orban a ajuns subiect de îngrijorare şi pentru Consiliul Concurenţei care cere actualilor guvernanţi să păstreze direcţia bună pe care guvernele PSD au impus-o economiei. Ce a spus recent domnul Bogdan Chiriţoiu? În esenţă că: Lucrurile în macroenenomie merg bine. România este campioana creşterii economice în Uniunea Europeană şi a reuşit să aibă cel mai rapid ritm de apropiere de media puterii de cumpărare şi a nivelului de trai din Uniunea Europene. Şi cel mai important că actualul guvern trebuie să facă în aşa fel încât lucrurile să continue aşa, sau să meargă şi mai bine.”