S. Vrăjitoru: Fermierii călărăşeni pot să acceseze această importantă măsură pentru sistemul de irigaţii

S. Vrăjitoru: Fermierii călărăşeni pot să acceseze această importantă măsură pentru sistemul de irigaţii

Deputatul PSD de Călăraşi, Sorin Vrăjitoru, membru al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaţilor a declarat sâmbătă că a fost deschisă o sesiune de depunere de proiecte pe Submăsura 4.3 Investiţii pentru dezvoltarea, modernozarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice, în sumă de 200 de milioane de euro făcând un apel la fermierii călărăşeni să acceseze astfel de fonduri. „Săptămâna trecută a avut loc în prezenţa domnului Liviu Dragnea şi a ministrului agriculturii, domnul Petre Daea, inaugurarea staţiei de repompare 388 de la Ciocăneşti şi cu această ocazie vreau să vă aduc la cunoştinţă că este deschisă o sesiune de depunere de proiecte pentru infrastructura principală şi secundară în irigaţii, în valoare de 200 de milioane de euro. E vorba de Submăsura 4.3. Fermierii călărăşeni pot să acceseze această importantă „măsură” pentru sistemul de irigaţii” a spus Vrăjitoru.

Submăsura 4.3. Investiţii pentru dezvoltarea, modernozarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice

SCOPUL investițiilor sprijinite în cadrul acestei submăsuri este de restructurare a modului de administrare şi utilizare a infrastructurii de acces  și de adaptare a infrastructurii de acces la noua structură agricolă şi forestieră, precum şi folosirea eficientă a infrastructurii utilizabile.

OBIECTIVELE submăsurii 4.3.:

  • · Modernizarea infrastructurii de irigații;

BENEFICIARII:

  • · Organizații/federații ale utilizatorilor de apă, constituite din proprietari/utilizatori de terenuri agricole în conformitate cu legislația în vigoare

SPRIJINUL NERAMBURSABIL va fi de 100% din totalul cheltuielilor eligibile, și nu va depăși:

  • · 1.000.000 Euro/ proiect pentru sistemele de irigații aferente stațiilor de punere sub presiune(SPP);

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.