S. Vrăjitoru: Anticipatele înseamnă de fapt anularea majorărilor de pensii, salarii şi alocaţii!

 S. Vrăjitoru: Anticipatele înseamnă de fapt anularea majorărilor de pensii, salarii şi alocaţii!

Pentru liberali, alegerile anticipate au devenit o prioritate. A spus-o recent cu subiect şi predicat premierul Ludovic Orban după o întâlnire cu adevăratul preşedinte al PNL, Klaus Iohannis. “Preşedintele României şi cu mine am hotărât că pentru România cel mai bine este să organizăm alegeri anticipate. Românii au arătat clar la referendum, la alegerile pentru Parlamentul European, la alegerile prezidenţiale, că nu mai vor PSD la putere. La ora actuală, Parlamentul este dominat de PSD şi acţionează ca o frână în calea demersurilor preşedintelui şi ale Guvernului pentru a pune în practică voinţa oamenilor. Este absolut necesar ca puterea să revină la popor şi cetăţenii să-şi aleagă reprezentanţii astfel încât să existe în Parlament o oglindă fidelă a opţiunilor actuale ale cetăţenilor români.

Ar fi util şi bine ca alegerile anticipate să fie organizate simultan cu localele, în cazul în care vom reuşi să derulăm procedura necesară până la locale. Oricum, ar fi bine să fie organizate la o dată cât mai apropiată de locale dacă într-adevăr nu va fi posibil odată cu localele.” Spunea în urmă cu o săptămână Ludovic Orban Orban.

“Anticipatele sunt cea mai mare capcană a PNL. Ludovic Orban Klaus și Iohannis vor anticipate pentru ca ulterior să taie majorările de pensii, salarii și alocații pentru copii, fără să mai dea socoteală în fața oamenilor.” susţine vicepreşedintele PSD Călăraşi, deputatul Sorin Vrăjitoru care a continuat “Premierul Minciună al Guvernului Minciună minte în continuare că DEOCAMDATĂ nu poate majora alocațiile copiilor și, mai nou, invocă drept justificare faptul că legea de majorare a alocațiilor ar fi fost promulgată după adoptarea bugetului de stat prin angajarea răspunderii. Realitatea este că bugetul de stat a fost adoptat DUPĂ 5 zile de la votul final în Parlament. Guvernul Orban știa bine despre ce e vorba, a avut și timpul necesar și cadrul legal să facă ajustările necesare, dat fiind amendamentul corespunzător al PSD la buget, dar a REFUZAT să o facă! Justificările invocate acum de Orban și guvernul său sunt MINCIUNI, sunt menite doar să arunce praf electoral în ochii oamenilor. Iar asigurările că alocațiile copiilor, ca și pensiile ori salariile profesorilor, vor fi majorate în a doua jumătate a anului sunt de asemenea MINCIUNI. Toate promisiunile liberale în acest sens sunt în realitate o amăgire pentru conservarea capitalului electoral.”

Parlamentarul social – democrat susţine că “Adevăratul plan pe care PNL, Orban, Iohannis, îl au și încearcă să-l impună este provocarea/organizarea alegerilor anticipate pentru ca ulterior, după ce se văd cu sacii-n căruță, să poată tăia nestânjeniți și fără teamă de sancțiunea populară, atât majorările de pensii și salarii de la 1 septembrie cât și dublarea alocațiilor copiilor.”

Sorin Vrăjitoru consideră că “Orice parlamentar sau partid care susține anticipatele este în realitate un complice, un susținător voluntar ori inconștient al planului liberal de austeritate crâncenă care include anularea majorării punctului de pensie cu 40% de la 1 septembrie, a majorării salariilor profesorilor cu diferența față de grila din 2022 și a dublării alocațiilor pentru copii.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.