Roxana Paţurcă: MFP a lansat cea de-a doua emisiune din cadrul Programului Tezaur - ediția CENTENAR

Senatorul PSD Călăraşi Roxana Paţurcă, membru al Comisiei de Buget, finanţe a subliniat pe contul de personal de facebook că Ministerul Finanţelor Publice a lansat cea de-a doua emisiune din cadrul Programului Tezaur - ediția CENTENAR, destinată exclusiv populației, după ce prima misiune a fost un succes, având un volum total de subscriere de peste 786 milioane lei.

Roxana Paturca 2 august 2018

„În data de 27.06.2018 am susținut declarația politică intitulată „MODALITĂȚI NOI DE INVESTIȚII PENTRU CETĂȚENI”.

Prima emisiune de titluri de stat pentru populație, lansată de Ministerului Finanțelor Publice din cadrul Programului Tezaur - ediția CENTENAR, s-a încheiat în data de 06.07.2018 și a avut un volum total de subscriere ce a depășit 786 milioane de lei. În urma succesului înregistrat de această inițiativă, Ministerul Finanțelor Publice a lansat cea de-a doua emisiune din cadrul Programului Tezaur - ediția CENTENAR, destinată exclusiv populației.

Conform informațiilor prezentate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, titlurile de stat pot fi cumpărate:

- în perioada 1 – 24 august 2018 de la toate unitățile operative ale Trezoreriei Statului, indiferent de domiciliul fiscal;

- în perioada 1 – 23 august 2018 prin rețeaua de oficii poștale ale Companiei Naționale ”Poșta Română” S.A, din mediul urban, iar în perioada 1 – 22 august 2018 din mediul rural.

Elementul de noutate este reprezentat de flexibilizarea Programului Tezaur, prin două modificări importante ale cadrului legislativ pentru a da posibilitatea transferului dreptului de proprietate asupra titlurilor de stat către un alt investitor persoana fizică și pentru a permite răscumpărarea acestora de către stat înainte de scadență. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul: www.mfinante.ro” a scris Roxana Paţurcă pe contul personal de facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.