George Chiriţă: Achiziţionând abonamente, susţinem această frumoasă echipă, Dunărea Călăraşi!

Chirita Bilete 1

Consilierul judeţean PSD Călăraşi, George Chiriţă (foto sus), s-a ţinut de cuvânt! După ce miercuri în plenul unei şedinţe extraordinare a anunţat că renunţă la invitaţia oferită de Executivul CJ pentru a urmări meciurile de acasă ale Dunării, vineri dimineaţă, George Chiriţă s-a prezentat la sediul clubului, achiziţionând nu unul ci 18 abonamente pentru sine dar şi pentru câţiva colegi mai vârstnici şi nu numai din partid. Dunărea Călăraşi, consideră George Chiriţă, are nevoie de susţinerea suporterilor la fiecare „examen” susţinut pe teren propriu.

Iată, aşadar, o provocare lansată de consilierul judeţean PSD celorlalţi colegi din Consiliu, "inivitându-i" astfel să-şi manifeste şi "financiar" susţinerea faţă de Dunărea, faţă de fotbalul călărăşean de performanţă maximă!

Duminica viitoare, George Chiriţă va fi în tribună strigând „Hai Dunărea!” în marele duel cu Universitatea Craiova, nimeni alta decât deţinătoarea trofeului Cupei României 2018.

 

Iată mai jos ce ne-a declarat consilierul judeţean George Chiriţă:

 

Domnule consilier Chiriţă, promisiune onorată! Miercuri, în finalul şedinţei extraordinare de plen aţi intervenit anunţând conducerea CJ că veţi renunţa la invitaţie achiziţionând, în schimb, un abonament pentru a fi alături de „galben – albaştri” în meciurile de acasă, din acest sezon al ligii I. Joi aţi venit la sediul clubului şi aţi făcut achiziţia...

Aşa este. Însă mai mult decât atât sunt convins că nu doar colegii mei consilieri, ci oricine din acest municipiu şi judeţ ar trebui să-şi cumpere un bilet sau abonament ca să sprijine această echipă, Dunărea Călăraşi, care, până acum, ne reprezintă onorabil şi suntem mândri de efortul pe care dumnealor l-au făcut.

După ce am discutat ci colegii mei consilieri din PSD, am ajuns la concluzia că trebuie să ne plătim abonamentul, chit că unii dintre noi nu sunt atât de apropiaţi de fotbal. Consider că achiziţionând abonamente, susţinem această frumoasă echipă, Dunărea Călăraşi care joacă în liga I, obiectiv realizat care până mai ieri era doar un vis!

Noi o să ne facem în continuare datoria, aşa cum am promis şi cum de altfel am intervenit până acum în CJ, cu toate că unii dintre colegii mei s-au uitat cam chiorâş pe proiectul acesta.

 

Am observat astăzi că aţi solicitat achiziţionarea unui număr important de abonamente pentru colegii dumneavoastră mai în vârstă, din partid. Pensionarii vor să fie în tribune însă mulţi dintre ei nu-şi permit având venituri modeste...

Sunt mulţi pensionari, într-adevăr, care şi-au exprimat dorinţa de a veni la stadion. Ei nu au venituri aşa de mari încât să-şi permită achiziţionarea de abonamente sau de bilete la fiecare meci. Noi venim în întâmpinarea lor cumpărând un număr mare de abonamente pentru ei. Veţi vedea ce atmosferă frumoasă vor crea aceştia împreună cu suporterii mai tineri!

 

Următorul meci, acasă, al Dunării va fi cu U Craiova. Veţi fi în tribună?

Sigur. Şi vom fi printre cei mai înfocaţi suporteri!

 

Mulţumesc.

Chirita Bilete 2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.