R. Paţurcă: Dincolo de simpatiile sau antipatiile politice, mesajul trebuie să fie unul singur: de unitate

R. Paţurcă: Dincolo de simpatiile sau antipatiile politice, mesajul trebuie să fie unul singur: de unitate

Senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executive PSD Călăraşi a lansat un apel la solidaritate şi înţelegere susţinând pri intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook că “Starea de urgență anunțată de președintele Iohannis nu trebuie să creeze panică, fiind doar o măsură care permite autorităților să ia măsuri mai rapide, fără ca aceasta să însemne o agravare a situației din România.”

“Dragii mei călărășeni,

Începând de mâine, în România va fi decretată starea de urgență! Fără să minimalizez gravitatea situației în care ne aflăm din cauza extinderii epidemiei cu virusul Covid-19, vreau să fac un apel la solidaritate și înțelegere. Trebuie cu toții să facem totul pentru ca regulile impuse de autorități să fie respectate, pentru a ne proteja atât pe noi, pe familiile noastre, dar și pe ceilalți români. Dincolo de simpatiile sau antipatiile politice, mesajul trebuie să fie unul singur: de unitate.

Starea de urgență anunțată de președintele Iohannis nu trebuie să creeze panică. Este doar o măsură care permite autorităților să ia măsuri mai rapide, fără ca aceasta să însemne o agravare a situației din România.

Trebuie să avem încredere în autorități, să ne comportăm responsabil și să nu intrăm în panică. În astfel de momente, panica și dezinformarea sunt cel mai mare dușman.

Vă îndemn să vă informați doar din surse oficiale și să rămâneți calmi! Și nu uitați dacă vă pot ajuta cu ceva vă rog să nu ezitați sa-mi cereți sprijinul.  Fie ca Dumnezeu să ne ajute să depășim cu bine aceste momente dificile! Vă doresc sănătate tuturor!” a scris Paţurcă pe Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.