PSD / Sorin Vrăjitoru, un an de mandat în Camera Deputaţilor

Sorin Vrajitoru 11 martie

Pe 4 septembrie 2017, Sorin Vrăjitoru depunea jurământul în plenul unei şedinţe a Camerei Deputaţilor după ce obţinuse mandatul de deputat potrivit HCD 65 / 2017. Fostul consilier judeţean îl înlocuia pe Iulian Iacomi care în mod inexplicabil renunţase la mandat pentru a reveni în fruntea Primăriei Lehliu.

După un an de mandat, activitatea e destul de laborioasă. Membru al Comisiei pentru Agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice a avut în această perioadă 4 luări de cuvânt în plen, a susţinut 3 Declaraţii politice şi şi-a pus semnătura pe 63 de Propuneri legislative iniţiate, 6 dintre acestea fiind promulgate în legi.

De numele lui Sorin Vrăjitoru se leagă şi iniţativa legislativă pentru reducerea cu 2 ani a vârstei de pensionare a călărăşenilor. Concret, iniţiativa deputatului PSD Călăraşi are ca obiect de reglementare amendarea articolului 65 din Legea 363 / 2010, legea pensiilor, prin care şi municipiul Călăraşi să fie introdus în textul de lege mai sus menţionat pentru ca locuitorii săi să beneficieze de reducerea vârstei standard de pensionare fără să le fie afectate drepturile băneşti. „La Parlament, dacă vrei să nu munceşti, nu munceşti. Dacă te interesează ceva pentru oraşul tău, pentru cei care ţi-au acordat votul şi te-au trimis în Parlament, faci ceea ce este posibil să poţi să aduci acest oraş, acest judeţ în rândul celorlalte” spunea în momentul depunerii iniţiativei legislative, pentru care a muncit 3 luni de zile, deputatul Sorin Vrăjitoru.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.