PSD / S. Vrăjitoru, mesaj pentru liberali: Lăsaţi văicăreala!

PSD / S. Vrăjitoru, mesaj pentru liberali: Lăsaţi văicăreala!

Vicepreşedintele PSD Călăraşi, deputatul Sorin Vrăjitoru a „taxat” prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook retorica afişată de premierul Ludovic Orban, în Parlament, cu privire la „greaua moştenire”, pe care a infirmat-o şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, îndemnând Guvernul PNL să lase deoparte „văicăreala” şi să identifice soluţiile pentru guvernarea asumată. “Comunicarea alarmistă făcută de Ludovic Orban nu este altceva decât o declaraţie politică! Nu reflectă realitatea!

Premierul a venit în Parlament cu cifre şi afirmaţii economice menite să sperie populaţia! Asta în condiţiile în care, zilele trecute, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, spunea: “NU suntem nici în prăpastie, nici pe marginea ei! Situaţia este albastră, dar controlabilă! Bleu ciel, să spunem!”

Aşadar, prim ministrul, în loc să se ocupe de guvernare şi să facă paşi înainte, rămâne încremenit în sintagma “greaua moştenire”, dând periodic vina pe PSD. Asumaţi-vă guvernarea, lăsaţi “văicăreala”, stimaţi colegi!” a scris Vrăjitoru pe Facebook.

aldis