PSD Călăraşi / M. Dulce: Cu siguranţă, mă înscriu în această competiţie!

PSD Călăraşi / M. Dulce: Cu siguranţă, mă înscriu în această competiţie!

Liderul organizaţiei municipale PSD Călăraşi, Marius Dulce a declarat că este interesat de o nouă candidatură pentru Primăria municipiului reşedinţă de judeţ, aşa cum s-a întâmplat şi în 2016 adăugând că candidatului partidului ar trebuie să se producă într-un timp cât mai scurt pentru ca acesta împreună cu echipa din jurul său să-şi maximizeze şansele de câştig. „Aşa cum am mai spus-o în ultimuzl an şi jumătate, intenţia mea este de a candida la funcţia de primar al Municipiului Călăraşi. Am tras semnale cu regularitate subliniind că PSD Călăraşi are nevoie de un câştigător şi nu de un candidat. În mod normal, candidat poate să fie oricine. Problema e cu ce echipă vine în spatele său şi dacă-i cresc astfel şansele de reuşită. Eu, cu siguranţă, mă înscriu în această competiţie. Ştiu că s-a realizat un sondaj, nu ştiu rezultatele însă pe surse, am aflat că stau destul de bine ceea ce mă bucură şi mă încurajează să fiu perseverent în faptul că pot deveni candidatul PSD pentru Primăria Călăraşi” a spus pentru www.arenamedia.ro, Dulce care a avansat şi un termen limită pentru desemnarea acelui candidat al partidului. „Din discuţiile purtate cu colegii mei cărora le-am tot spus să nu mai amânăm întrucât nu mai ai timp efectiv să coagulezi în jurul candidatului o echipă care să-l sprijine, că ar trebui să luăm decizia în ianuarie, cel mai târziu în februarie, poate până în preajma alegerilor interne, aşa cum se preconizează a se organiza.” a continuat Dulce care a precizat că în partid ar fi cam 5 persoane interesate de o candidatură pentru Primărie.

„În politică, niciodată să nu spui niciodată!”

Fost viceprimar în mandatul 2012 – 2016, Marius Dulce a fost susţinut de PSD la alegerile din 2016, obţinând atunci 8.261 de voturi, clasându-se pe 2 în spatele câştigătorului alegerilor, liberalul, Dan Drăgulin. Spune că a învăţat din eşecul suferit, identificând şi motivele care au stat la baza pierderii competiţiei. „În primul rând, nu se ia nici acum mai repede decizia politică de a şti cine este candidatul. În momentul în care se va produce această nominalizare, cu siguranţă se va produce şi o coagulare a echipei. În al doilea rând, ceea ce vreau să simt, dacă voi deveni candidatul PSD este existenţa unei echipe puternice în spatele meu care să mă susţină. Lucrul acesta nu s-a întâmplat în 2016. În al 3-lea rând dacă o tot amânăm, şansele de câştig se vor diminua şi mai mult. Şi e normal, pentru că în 2-3 luni nu prea ai timp să vorbeşti cu oamenii ca să te cunoască şi mai bine. Totuşi, de data asta, e şi un avataj. Faţă de 2016, gradul de notorietate a mult mai mare. Acum lumea vorbeşte frumos de Marius Dulce, procentul e mai mare faţă de cei care vorbesc mai puţin frumos şi asta îmi dă încredere.” a mai afirmat Dulce care a încheiat precizând că dacă totuşi nu va fi nominalizat de PSD, nu exclude posibilitatea de a candida, poate, sub sigla altui partid. „Nu m-am gândit în momentul acesta, însă în politică, niciodată să nu spui niciodată” a conchis Marius Dulce, liderul consilierilor locali PSD.

Alegeri 2016 / Rezultate

1. Daniel Drăgulin (PNL): 10.127 voturi / 39,33%

2. Marius Dulce (PSD): 8.261 voturi / 32,08%

Voturi valabil exprimate: 25.746

Total alegători înscrişi în liste: 64.158

aldis

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.