PSD / Răzvan Meseşeanu: Candidatul nostru câştigător va trebui să nu fie un „nimeni” al ştiinţei administraţiei

PSD / Răzvan Meseşeanu: Candidatul nostru câştigător va trebui să nu fie un „nimeni” al ştiinţei administraţiei

Răzvan Meseşeanu este un nume care se identifică de aproape 18 ani cu PSD Călăraşi. Fost consilier local şi judeţean, viceprimar, şef de serviciu deconcentrat, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, Meseşeanu este un social – democrat convins căruia îi pasă, poate, prea mult de acest partid.

L-am „provocat” pe Răzvan Meseşeanu la un dialog ceva mai amplu, discutând despre situaţia din PSD Călăraşi, despre viitorul acestei organizaţii judeţene atât de încercate în ultimii 10 ani, despre „gândurile” sale în politică. Aflat la o evidentă maturitate politică, Meseşeanu propune şi câteva „soluţii” pentru ca partidul din care face parte să câştige viitoarele bătălii electorale, programate în acest an şi în 2020.

Astăzi, Răzvan Meseşeanu a trecut în revistă calităţile pe care ar trebui să le întrunească viitorii candidaţi PSD, câştigători ai competiţiilor pentru Primăria  Călăraşi, respective Consiliul Judeţean.

 

Ce calităţi credeţi că ar trebui să întrunească, în 2020, candidatul PSD, câştigător al alegerilor pentru Primăria Călăraşi, respectiv pentru şefia Consiliului Judeţean?

Membru PSD vechi, cunoscător al aspectelor negative şi pozitive pe care le presupune problematica urbei şi/sau judeţului, să nu fie un „nimeni” al ştiinţei administraţiei, CV-ul său să demonstreze ceea ce spune şi viceversa, să dea dovadă de “şapte ani de acasă”, să cunoască modul de comunicare nesofisticat al subiectelor sensibile pentru oamenii pe care îi va primi în audienţă, să nu uite de unde a plecat şi să ştie să se înconjoare de persoane mult mai pregătite decât propria fiinţă, de care chiar să ţină cont atunci când le va cere sfatul. Aaa, şi foarte important, să nu se supere atunci când altcineva va avea o altă părere decât a sa! 

Va urma-

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.