PSD: Iohannis a bătut toate recordurile: 58 de sesizări la CCR în doi ani!

PSD: Iohannis a bătut toate recordurile: 58 de sesizări la CCR în doi ani!

Preşedintele Klaus Iohannis a confirmat astăzi că e hotărât să blocheze toate măsurile bune ale PSD, pe modelul obişnuit: există sau nu motive, el contestă la Curtea Constituţională! În acest fel, Iohannis a bătut toate recordurile: 58 de sesizări la CCR în doi ani, faţă de numai 31 Băsescu în 10 ani, două Iliescu în 10 ani şi una Constantinescu în 4 ani.

 

În realitate, preşedintele Iohannis este foarte afectat de scăderea bugetelor serviciilor secrete. Acesta este singurul motiv pentru care Iohannis blochează guvernarea!

Iohannis minte când spune că nu vor mai fi bani de pensii şi salarii. La fel a minţit şi anul trecut. Românii au văzut singuri că pensiile şi salariile au crescut! Guvernarea PSD nu a avut nicio problemă cu plata acestora şi nu va fi nicio problemă nici în 2019!

Cel mai leneş preşedinte din istoria României pretinde că e preocupat, în an electoral, de creşterea alocaţiilor pentru copii. Dar uită să spună că el personal a blocat la CCR bugetul care prevede această creştere. Nu contează răspunsul Curţii, care a zis că bugetul e constituţional. Iohannis îl blochează din nou prin retrimiterea la Parlament.

OUG 9/2019 prevede creşterea alocaţiilor începând cu luna următoare adoptării bugetului. Aşadar, cine este vinovatul că alocaţiile nu au crescut de la 1 martie? Nu chiar preşedintele care blochează promulgarea Legii bugetului de stat?

Iohannis atacă bugetul propus de PSD, deşi acesta prevede:

- 6 miliarde lei în plus la Sănătate;

- 9,8 miliarde lei în plus la Educaţie;

- 15,4 miliarde lei în plus la investiţii;

- 4,6 miliarde lei în plus la administraţiile locale - nu 1 miliard în minus cum a citit lent şi prost Iohannis, minţind populaţia.

Dacă acest buget nu este bun pentru Iohannis, cum a putut să promulge bugetul "Guvernului său", condus de Cioloş, care prevedea cu 16 miliarde lei mai puţin la Sănătate şi cu 10 miliarde lei mai puţin la Educaţie?

Printre temele supuse dezbaterii publice care îl irită pe domnul Iohannis este şi cea privind repatrierea rezervei de aur a României. Îl informăm pe domnul Iohannis că PSD vrea să facă exact acelaşi lucru pe care l-au făcut deja sau urmează să-l facă Germania, Austria, Belgia, Olanda sau Elveţia.

Este foarte ciudat că tocmai domnul Iohannis deschide subiectul "albirii dosarelor". Îi amintim că vinovatul pentru albirea celor peste 40 de dosare ale sale trebuie căutat la Parchetul General, acolo unde conduce, în continuare, prietenul, protejatul şi complicele preşedintelui.

În încheiere, îi asigurăm pe români că, indiferent câte piedici va pune preşedintele Iohannis acestei guvernări, PSD va continua să pună în aplicare programul de guvernare pentru binele României.

Biroul de presă PSD

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.