PSD / P. Ţone, mesaj pentru consilierii judeţeni PSD: Politica se face şi cu creierul!

tone la panou psdPrimarul municipiului Olteniţa, Petre Ţone, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi a comentat gestul colegilor săi din Consiliului Judeţean care în două rânduri consecutive s-au opus validării Hotărârii privind transmiterea imobilului reprezentând Centrul de Informare şi Cooperare în Afaceri Călăraşi din administrarea Centrului Cultural Judeţean Călăraşi în folosinţa gratuită a Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră pentru Graniţa România – Bulgaria catalogându-l ca fiind o eroare.

Ţone i-a taxat dur pe Liviu Vîrtejanu, George Chiriţă şi toţi ceilalţi care s-au opus transmiţându-le că e total neproductiv “să te pui de-a curmezişul doar ca să-ţi arăţi muşchii”. “Eu consider o greşeală votul “împotrivă” al consilierilor judeţeni PSD pe acel proiect cu spaţiul destinat BRCT. Dacă nu simţi pulsul situaţiei, nu prea eşti om politic. Pe noi ne cântau pe toate televiziunile (când zic pe noi mă refer la Călăraşi), şi în loc să stingem ce apărea pe TV cu acea clădire, ne apucăm să vedem cine a inventat apa caldă. După părerea mea e o greşeală! Când te pui de-a curmezişul doar ca să-ţi arăţi muşchii, în dauna tuturor locuitorilor din judeţul Călăraşi, nu cred că trebuie să mai te aştepţi să ai un câştig de cauză când unul din primarii tăi vine să solicite ceva. Politica se face şi cu creierul! Asta e părerea mea. Ca dovadă că cei care au luat atunci măsura au greşit, la o săptămână votând toţi pentru.” a declarat Ţone care a continuat “După părerea mea este bine acum pentru că a detensionat o situaţie care aducea deservicii tuturor locuitorilor din municipiu. Când ne-am văzut la TV şi ca o paranteză vă spun că mie nu-mi place de Călăraşi, asta este, dar când cineva zice ceva rău de Călăraşi mă doare pentru că e judeţul în care eu trăiesc.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.