Aleşii judeţeni PSD şi-au dat cu stângu’ în dreptu’! Vezi motivul!

Pesediştii nu mai au două vorbe alăturate. După ce în două rânduri au respins Hotărârea pentru modificarea Hotărârii nr 102 / 2015 privind transmiterea imobilului reprezentând Centrul de Informare şi Cooperare în Afaceri Călăraşi din administrarea Centrului Cultural Judeţean Călăraşi în folosinţa gratuită a Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră pentru Graniţa România – Bulgaria, consilierii judeţeni PSD s-au răzgândit luni, votând, în cadrul unei şedinţe de îndată, pentru validarea Hotărârii mai sus menţionate. N-au mai avut obiecţii! Nu s-a ostenit nimeni să ne explice de ce au votat de data asta „invers”. E drept că a absentat Liviu Vîrtejanu, în schimb a fost prezent George Chiriţă care, uşor pe lângă subiect, a avut în plen alte solicitări din partea BRCT, pe care le-a transmis conducerii CJ, deşi le putea adresa direct instituţiei conduse de Nicoleta Mincu, prin intermediul Legii 544 / 2001, de exemplu.

Pe un subiect “sensibil”, pesediştii şi-au arătat aiurea colţii, ieşind, în totalitate, în pierdere. Politica însemnă, ce-i drept!, arta compromisului, dar nu poţi găsi argumente, ca să nu zic scuze, oricum şi oricând. E total neproductiv să-l iei de două ori la rând pe “nu” în braţe, după care să-ţi înghiţi vorbele şi să pretinzi, fără nicio jenă, că nu s-a întâmplat nimic, considerând că ceea ce era “prost” ieri, poate fi “bun” astăzi.

Inconsecvenţa este atributul oamenilor mărunţi care au, uneori, această şansă de a se urca în “vârful grămezii”. Democraţia nu e perfectă, mai dă şi ea rateuri!

Luni, pesediştii ne-au oferit o mostră de ipocrizie şi politicianism pe marginea unei teme minore. După părea mea sunt alte “1000 de motive” care pot genera o “Opoziţie” solidă şi eficientă din partea PSD la actul managerial al PNL, în Consiliul Judeţean.

Altfel, BRCT va continua să-şi desfăşoare activitatea în cadrul Centrului de Informare şi Cooperare în Afaceri Călăraşi, beneficiind de administrarea gratuită a imobilului până la 31 decembrie 2018. Proiectul a fost votat luni, la unison, de toţi cei 23 de aleşi judeţeni (13 – PNL; 9-PSD; 1- ALDE) cu amendamentul ca BRCT să întreţină, nu doar a sediul, ci întreaga suprafaţă de teren pe care se află Centrul de Afaceri. În cazul neîndeplinirii acestor obligaţii, contractul poate fi reziliat.

Imobilul reprezentând Centrul de Informare şi Cooperare în Afaceri Călăraşi se întinde pe o suprafaţă de teren de 2000 mp din care suprafaţă construită, 329 mp şi se află în domeniul public al judeţului Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.