PSD / Ecaterina Andronescu i-a zis de “bine” lui Iacomi!

Prezentă pe 30 mai, la Lehliu Gară, în calitate de invitat special, la acţiunea de lansare a candidaturii lui Iulian Iacomi la alegerile locale parţiale, Ecaterina Andronescu a “comis-o” spunând despre acesta, în faţa unei asistenţe numeroase, e drept, mai pe ocolite, că n-a avut niciodată “faţă” de parlamentar, părând mută de uimire când i-a văzut numele pe lista de propuneri PSD. A vrut să-l facă mare dar… “Daţi – mi voie să vă spun un secret. Atunci când am aflat că vrea să candideze la Camera Deputaţilor, m-am uitat fără să mă fi convins că lucrul acesta este bun pentru domnia sa şi pentru Lehliu Gară. Pentru că aşa cum l-am perceput, e făcut să fie primar. N-avea ce căuta în Camera Deputaţilor. Aşa, recuperaţi-l…” şi-a început discursul Abramburica. Şi ca s-o mai “ajutăm” puţin pe distinsa senatoare, “dragi lehlieni, spălaţi-vă pe cap cu el şi după 11 iunie, chit că nu-i marcă de săpun”.

Altfel, treaba-i bună. Să nădăjduim că madame Andronescu nu va mai veni prin toamnă din nou la Lehliu Gară ca să mai susţină candidatura lui Iacomi pentru că anul acesta din câte ştim până în momentul de faţă, nu sunt programate alegeri parlamentare. Dar poţi să ştii…

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.