PSD anunţă că startul oficial al programului Start-up Nation se va da joi, 15 iunie 2017, la ora 10:00

De astăzi și până duminică este operaţională aplicația Start-up Nation și orice potențial beneficiar o poate testa accesând link-ul https://testaresun.aippimm.ro/. În acest mod fiecare antreprenor sau curios are posibilitatea să exerseze, să verifice și să evalueze online, un posibil proiect eligibil pentru finanțare.

Startul oficial al programului Start-up Nation se va da joi, 15 iunie 2017, la ora 10:00.

”StartUp Nation este o promisiune importantă pe care PSD a făcut-o în timpul campaniei electorale și totodată unul dintre cele mai ambițioase programe de sprijinire a antreprenorilor români. Vrem ca tinerii să se implice, să-şi facă firme, să dezvolte afaceri. Prin acest program îi sprijinim cu finanțarea nerambursabilă de până la 200.000 lei, pe proiect, şi sunt convins că în scurt timp vom constata cu toții beneficiile, inclusiv în privința acelor tineri care doreau să plece din țară și cărora acest program le oferă opțiunea și sprijinul de a începe o afacere în România ” a declarat Adrian-Marius Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD .

Anul acesta, prin StartUp Nation – program care sprijină dezvoltarea capitalului autohton - se estimează finanțarea a 10.000 de noi business-uri, care vor crea cel puțin 10.000 de noi locuri de muncă.

Programul are o alocare de 1,7 miliarde lei, din surse bugetare naționale şi fonduri europene, iar suma pe care un beneficiar o poate obține este de maxim 200.000 de lei.

Înscrierea în Program va fi deschisă public pentru 30 de zile și se face online, începând cu data de 15 iunie 2017, timp în care potențialii beneficiari vor înscrie planurile de afaceri.

Adrian-Marius Dobre, Purtătorul de cuvânt al PSD

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.