PSD Călărași merge în continuare pe mâna lui Liviu Dragnea

C. Pandea Conf extraordinara

Organizația județeană PSD Călărași a aprobat vineri după – amiază în cadrul unei Conferinţe Extraordinare, propunerile de modificare a statului partidului precum și lista celor 42 de delegați care vor participa la Congresul Extraordinar, programat pe 10 martie la Bucureşti, la Sala Palatului. Cei prezenţi au adoptat şi o rezoluţie prin care îşi reafirmă încrederea şi sprijinul pentru preşedintele Liviu Dragnea. “Vineri a fost convocat Comitetul Executiv urmat apoi de o Conferinţă Extraordinară în care am stabilit delegaţii care vor participa la Congresul Extraordinar al PSD. Totodată am adoptat şi o rezoluţie prin care îl susţinem pe domnul preşedinte Liviu Dragnea. Considerăm că nu este necesar ca dumnealui să îşi depună mandatul acum având în vedere că în 2019 se împlinesc cei 4 ani de zile statutari. Anul viitor va fi unul electoral, cu atât mai mult, motiv pentru care având în vedere rezultatele pe care le-am avut sub conducerea domnului Dragnea, considerăm că ne poate conduce până cel puţin în 2020.” a declarat pentru www.arenamedia.ro, preşedintele organizaţiei judeţene, Ciprian Pandea care s-a referit şi la propunerile de modificare a Statutului partidului. “Am avut o singură propunere în ceea ce priveşte modificarea Statutului, ea se referă la alegerea preşedinţilor de organizaţii judeţene şi a preşedinţilor de sectoare. Dacă în Statutul actual erau aleşi de către toţi membrii de partid, conform propunerii noastre şi a majorităţii organizaţiilor dorim ca preşedinţii de organizaţii judeţene să fie aleşi de către delegaţi.” a conchis Pandea.

Detaliile privind organizarea Congresului se află pe ordinea de zi a reuniunii Comitetului Executiv Naţional care va avea loc luni la Palatul Parlamentului.

Redefinirea şi relansarea programului de guvernare se vor afla de asemenea pe agenda congresului.

Pe 14 februarie, Liviu Dragnea afirma că la Congres nu va fi stabilit candidatul la prezidenţiale al PSD, el motivând că "este mult prea devreme".

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.