Ministrul Sănătăţii a vizitat spitalele din Călăraşi şi Olteniţa

RP Spital 1

După Eugen Teodorovici şi Radu Oprea un alt ministru din Cabinetul Dăncilă a fost în vizită de lucru la Călăraşi. La invitaţia liderilor PSD Călăraşi, Ciprian Pandea, secretar de stat în cadrul SGG şi Roxana Paţurcă, senator, Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii a vizitat sâmbătă Spitalul Judeţean de Urgenţă  din Călăraşi şi Spitalul municipal din Olteniţa. L

La Călăraşi, Pintea a purtat discuţii cu managerul SJUC, Valentin Emanoil şi Vasile Iliuţă, preşedintele CJ Călăraşi, instituţie care susţine financiar o mare parte din investiţiile spitalului.

La Olteniţa, gazdă a fost primarul Petre Ţone, Primăria şi Consiliul Local Olteniţa contribuind financiar la buna funcţionare a spitalului care deserveşte mai bine de 30% din populaţia judeţului.

„Suntem de fiecare dată alături de călărăşeni şi problemele lor. Sănătatea este un domeniu care mă preocupă îndeaproape, atât pe mine cât şi pe colegii mei din PSD. Doamna Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii s-a aflat la Călăraşi, la invitaţia pe care i-am lansat-o împreună cu domnul preşedinte, Ciprian Pandea.” a scris senatorul Roxana Paţurcă pe pagina personală de facebook, continuând „În prima parte a zilei, împreună cu doamna ministru am vizitat câteva secţii din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi. Am inventariat împreună cu managerul spitalului, domnul Valentin Emanoil, problemele majore cu care se confruntă această unitate spitalicească foarte importantă din judeţ, identificând împreună şi o parte din soluţii pentru remedierea lor.

Tot sâmbătă, doamna ministru s-a deplasat şi la Olteniţa unde ne-am întâlnit cu o parte din cadrele medicale ale Spitalului municipal. La discuţii a fost prezent şi domnul primar Petre Ţone, primăria şi Consiliul Local Olteniţa asigurând finanţarea în bune condiţii a spitalului.

Una din concluziile majore pe care le-am desprins astăzi este că avem nevoie de medici şi sunt convinsă că decizia Guvernului de a majora salariile acestora, începând cu 1 martie, este de bun augur pentru însănătoşirea sistemului de sănătate din România.

Doamna ministru Pintea ne-a asigurat de tot sprijinul său şi sper ca în perioada imediat următoare lucrurile să se îmbunătăţească.”

RP Spital 2 RP Spital 3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.