PSD Călăraşi / Conferinţa judeţeană de alegeri, anul viitor, pe 22 februarie

PSD Călăraşi / Conferinţa judeţeană de alegeri, anul viitor, pe 22 februarie

PSD Călăraşi se pregăteşte de noi alegeri interne. Surse demne de încredere din partid susţin că noua conducere a organizaţiei judeţene va fi decisă prin vot în cadrul unei Conferinţe ordinare de alegeri, programate pe 22 februarie 2020, cu o săptămână înainte de organizarea Congresului partidului.

Până atunci vor avea loc alegeri în fiecare structură locală, pornind de la organizaţiile comunale şi terminând cu cele municipale. De asemenea vor avea loc alegeri şi la nivelul OFSD, respectiv TSD.

Ultima conferinţă de alegeri în cadrul filialei judeţene PSD Călăraşi a fost Extraordinară şi a avut loc pe 10 martie a.c, la Călăraşi, în cadrul căreia fiind ales preşedinte Iulian Iacomi, primarul oraşului Lehliu Gară. Preşedinte executiv a fost aleasă senatoarea, Roxana Paţurcă iar secretar executiv, consilierul judeţean, Ion Samoilă.

În altă ordine de idei, miercuri seară, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la finalul Comitetului Executiv Naţional al partidului, că "cel târziu" până pe 29 februarie va avea loc congresul PSD, care va fi unul "transparent şi corect".

aldis