N. Cionoiu: Ziua Internațională a Familiei ne amintește de importanța acesteia în viața oricăruia dintre noi

N. Cionoiu: Ziua Internațională a Familiei ne amintește de importanța acesteia în viața oricăruia dintre noi

Senatorul PSD de Călăraşi, Nicuşor Cionoiu a transmis pe pagina personală de Facebook un mesaj cu prilejul Zilei Internaţionale a Familiei, sărbătorită astăzi, 15 mai.

“Dacă vrei să schimbi lumea, du-te acasă și iubește-ți familia.” - Maica Tereza

Ziua Internațională a Familiei ne amintește de importanța acesteia în viața oricăruia dintre noi, cât și de rolul pe care familia îl are în procesul nostru de dezvoltare socială. Vremurile se schimbă, iar uneori pare că din generație în generație ne îndepărtăm tot mai mult de o importantă valoare a comunității, familia.

Cu acest prilej vă doresc multă înțelegere, apreciere și iubire. Să fiți înconjurați de armonie și de multe zâmbete, iar părinții, bunicii, frații, copiii și toți ceilalți membrii ai familiei să vă fie întotdeauna alături.

La mulți ani de Ziua Internațională a Familiei!”, se arată în mesajul postat de parlamentrarul social – democrat pe Facebook.

Ziua Internațională a Familiei a fost proclamată de ONU în septembrie 1993 ca eveniment cu dată fixă pe 15 mai a fiecărui an și reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului, propunere susținută și de Patriarhia Română, ziua de 15 mai a devenit oficial și Ziua familiei române.

Ziua Internațională a Familiei, sărbătorită pe 15 mai 2023 are ca temă „Tendințe demografice și familii”. La sfârșitul anului 2022, populația lumii a ajuns la opt miliarde de oameni. Se estimează că va ajunge la 9,8 miliarde în 2050 și la 11,2 în 2100, îngrijorările fiind în creștere cu privire la perspectivele urbanizării durabile și gestionarea schimbărilor climatice.

ziuafamiliei

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.