N. Cionoiu: Guvernarea PSD a înregistrat un succes remarcabil în ceea ce privește investițiile publice, cu o valoare record de peste 101 miliarde lei în 2023

 N. Cionoiu: Guvernarea PSD a înregistrat un succes remarcabil în ceea ce privește investițiile publice, cu o valoare record de peste 101 miliarde lei în 2023

Guvernul condus de șeful PSD, Marcel Ciolacu, și-a asumat toate angajamentele, susține senatorul Nicușor Cionoiu care a mai punctat pe o rețea de socializare “Guvernarea PSD a înregistrat un succes remarcabil în ceea ce privește investițiile publice, cu o valoare record de peste 101 miliarde lei în 2023. PSD a demonstrat încă o dată că își respectă promisiunile realizând investiții record. Astfel, România a ajuns pe locul al doilea în Uniunea Europeană la absorbţia fondurilor europene. Pâna acum, țara noastră a primit peste 𝟐𝟑 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨 din sumele solicitate Comisiei, ajungând la un procent de 96%.”

Parlamentarul călărășean subliniază că și în acest an există premisele majorării sumelor alocate investițiilor publice care pot ajunge până la 7,2% din PIB. “Vestea bună este că anul 2024 indică o creștere suplimentară a investițiilor publice cu 20% mai mari decât anul trecut, fiind prevăzută o sumă de peste 120 de miliarde lei, reprezentând 7,2% din PIB! Nu ne-am oprit la stadiul de promisiune, iar asta se vede în rafturile din magazine, în buzunarele românilor și în dezvoltarea sustenabilă a țării!”, a mai scris Cionoiu pe pagina personală de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.