N. Cionoiu: Cumpărând românește, putem aduce un mare renume brandurilor românești

N. Cionoiu: Cumpărând românește, putem aduce un mare renume brandurilor românești

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu salută decizia premierului Marcel Ciolacu care a anunțat, după vizita efectuată la Mioveni, că va utiliza mașinile de acum încolo unui singur brand, respectiv Dacia.

”Premierul Marcel Ciolacu a făcut un prim pas în acest sens miercuri la Uzina din Mioveni, când a anunțat că Guvernul și premierul vor folosi mașinile unui singur brand de azi înainte, respectiv Dacia. Datorită efortului și muncii deosebite pe care o fac cei peste 12.500 de salariați ai companiei Dacia, s-a ajuns la performanța de a scoate o mașină la fiecare 55 de secunde, aproape 1.400 de vehicule pe zi! Astfel, Dacia Duster a fost al treilea cel mai vândut SUV din Europa, în 2023.”, susține, într-o postare pe pagina personală de Facebook senatorul Cionoiu care continuă “Cumpărând românește, putem aduce un mare renume brandurilor românești. Fiecare produs românesc cumpărat înseamnă un loc de muncă în România, dar și creșterea producție pentru companiile românești!”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că Uzina Dacia reprezintă unul dintre motoarele economice ale României, asigurând 10% din exporturile ţării.

"Eu unul am fost impresionat de ceea ce am văzut, de nivelul de tehnologie, de nivelul de organizare. (...) Nu rămâne decât să felicit aproape 12.500 de oameni care lucrează în schimburi pe această platformă industrială. Alte 1.500 de companii au de lucru prin comenzile date de la Dacia. Vorbim de 150.000 de oameni de această dată şi vorbim de comenzi de 2,2 miliarde de euro. Este unul din motoarele economice ale României. 10% din exportul României este asigurat de Dacia", a declarat Ciolacu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.