V. Diaconu: Avem cel mai bun candidat pe care l-am avut vreodată la Călărași

V. Diaconu: Avem cel mai bun candidat pe care l-am avut vreodată la Călărași

În contextul realizării comasării alegerilor europene cu cele locale, subiect aprins, discutat de întreaga clasă politică din România, subprefectul Virgil Diaconu, desemnat de PSD Călărași, director de campanie, a declarat joi că Marius Dulce, primar în funcție, are toate șansele să-și reînnoiască mandatul datorită rezultatelor promițătoare obținute în ultimii 3 ani.

“În calitate de director de campanie, pot să afirm că organizația PSD Călărași e în grafic. Suntem bine organizați. Suntem încrezători în victorie. Avem și de ce! Avem cel mai bun candidat pe care l-am avut vreodată la Călărași. Din punctul meu de vedere, Marius Dulce a demonstrat că e primarul cu cele mai multe realizări din ultimii 30 de ani. Practic, cel mai bun primar! Are în diverse stadii de implementare proiecte în valoare de 72 de milioane de euro care trebuie finalizate în următorii 2 – 3 ani.”, a declarat Virgil Diaconu care a continuat “Ieșim în fața electoratului cu fruntea sus! Am promis, am făcut!, este și unul din sloganurile campaniei noastre. Vrem să finalizăm ceea ce am început. Sunt mândru că sunt șeful de campanie al lui Marius Dulce și împreună cu Vasile Iliuță, PSD Călărași are cea mai bună echipă de conducere din județ.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.