Ministrul Muncii amenință cu ruperea contractului cu Poșta Română. S. Vrăjitoru: Mii de angajați riscă să își piardă locul de muncă!

Ministrul Muncii amenință cu ruperea contractului cu Poșta Română. S. Vrăjitoru: Mii de angajați riscă să își piardă locul de muncă!

Ministrul Muncii amenință cu ruperea contractului cu Poșta Română. S. Vrăjitoru: Mii de angajați riscă să își piardă locul de muncăMinistrul Muncii amenință cu ruperea contractului cu Poșta Română. Rezilierea contractului cu Poșta Română înseamnă zeci de mii de angajați concediați și întârzieri mari în livrarea pensiilor în mediul rural. “Doamna ministru Violeta  Alexandru amenință, pe pagina sa de Facebook, că reziliază contractul cu Poșta Română pentru plata pensiilor.” susţine pentru www.arenamedia.ro vicepreşedintele PSD Călăraşi, deputatul Sorin Vrăjitoru care a continuat “Ştiţi care sunt consecințele? Ei bine, mii de angajați de la Poșta Română riscă să își piardă locul de muncă. În plus, milioane de pensionari din mediul rural nu-și vor mai primi pensia la timp pentru că nicio altă companie de pe piața românească nu are capacitatea de a livra pensiile în toate localitățile, într-un interval scurt de timp. În opinia noastră, Poșta Română, o companie cu rol important în strategia de Securitate națională, riscă să intre în faliment.”

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.