V. DĂNCILĂ: Cred că obiectivul de țară trebuie să fie mai important decât obiectivul politic

V. DĂNCILĂ: Cred că obiectivul de țară trebuie să fie mai important decât obiectivul politic

Președintele PSD Viorica Dăncilă a declarat miercuri, 20 noiembrie 2019, că înainte de a se prezenta la Consiliul European este necesar ca şeful statului să aibă un mandat din partea Parlamentului deoarece obiectivul de ţară trebuie să fie mai important decât obiectivul personal.

“Este necesar. În primul rând, la Consiliu nu te duci în nume personal, te duci în numele ţării tale şi trebuie să mergi acolo cu o poziţie de ţară. Pentru aceasta eu cred că trebuie să existe mandat de la Parlament. Al doilea lucru: este acest sentiment de ură şi de autosuficienţă – trebuie să merg doar eu. Dacă este o problemă economică, o problemă care ţine de Guvern, eu sunt de acord ca atunci să meargă primul-ministru, trebuie ca obiectivul de ţară să fie mai important decât obiectivul personal, dar este această aroganţă: numai eu trebuie să merg”, a declarat Viorica Dăncilă miercuri seară, la TVR 1.

Sursa www.psd.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.