Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, se va afla joi într-o vizită de lucru în judeţul Călăraşi

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, se va afla joi într-o vizită de lucru în judeţul Călăraşi

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, se va afla joi, 18 aprilie, într-o vizită de lucru în judeţul Călăraşi, alături de directorul general al Administraţiei Naţionale "Apele Române" (ANAR), Victor Sandu şi directorul Administraţiei Bazinale de Apă Buzău-Ialomiţa (ABA), Marilena Stoian.

Începând cu ora 9.30, demnitarul va prezenta viitorul obiectiv "Subtraversare dig de apărare împotriva inundaţiilor", comuna Borcea, urmând, la ora 11.00, inspectarea zonelor în care au fost constituite perdele forestiere pe autostrada A2, în zona judeţului Călăraşi.

Delegaţia condusă de ministrul Ioan Deneş se va afla în localitatea Dor-Mărunt, de la ora 12.30, pentru a vizita herghelia Romsilva, iar după orele prânzului, demnitarul va inspecta platforma de colectare a gunoiului de grajd constituită pe raza UAT-ului Vâlcelele (de la ora 13.30).

Vizita de lucru se va încheia cu întâlnirea ministrului cu primarii de pe raza judeţului Călăraşi, cu reprezentanţi ai ABA Buzău-Ialomiţa şi ai Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Călăraşi. În cadrul acestei şedinţe de lucru, care se va desfăşura la sediul Instituţiei Prefectului Judeţul Călăraşi, începând cu ora 15.00, Ioan Deneş va prezenta investiţiile derulate de Ministerul Apelor şi Pădurilor în acest judeţ.

Direcţia de Comunicare şi Resurse Umane