M. Beștea: Iubirea trebuie sărbătorită în fiecare zi

M. Beștea: Iubirea trebuie sărbătorită în fiecare zi

Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților a fost sîrbătorită astăzi și la Oltenița, acolo unde PSD Oltenița a organizat un concurs, premiind la finele cele 3 cupluri câștigătoare cu câte o cină romantică la un restaurant din localitate.

Mihăiță Beștea, liderul social-democraților oltenițeni a avut și un mesaj pe pagina personală de Facebook: “Astăzi, în ziua dedicată dragostei, a fost o bucurie să premiez cuplurile care au câștigat concursul de Valentine's Day, organizat pe pagina PSD Oltenița. Acest concurs a devenit deja o tradiție în comunitatea noastră, a fost o oportunitate minunată de a sărbători dragostea.

Cele trei cupluri câștigătoare merită toate felicitările noastre, fiind premiate cu 3 vouchere pentru o cină romantică la restaurantul Geo-Libanezi din orașul nostru.

Doresc să mulțumesc tuturor celor care au participat la acest concurs și care au împărtășit cu noi poveștile lor de iubire.

Iubirea trebuie sărbătorită în fiecare zi, să fim recunoscători pentru cei de lângă noi și să oferim, la rândul nostru, grijă, devotament, siguranță și sentimentele cele mai sincere, celor mai dragi persoane din viața noastră!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.