Georgiana Teodorescu, propunerea PSD pentru Primăria localității Nicolae Bălcescu

Georgiana Teodorescu, propunerea PSD pentru Primăria localității Nicolae Bălcescu

PSD Călărași a anunțat astăzi candidatul ce va fi susținut de social-democrați pentru funcția de primar al comunei Nicolae Bălcescu. De fapt, nu e un candidat ci ...o candidată, Georgiana Teodorescu (foto stânga), lidera OFSD Nicolae Bălcescu. Anunțul a fost făcut de șefa femeilor social democrate, Ionela Georgiana Ichim (foto dreapta) pe o rețea de socializare.

“O zi importantă pentru echipa PSD! Președinta OFSD Nicolae Bălcescu, Georgiana Teodorescu, candidează la primăria Nicolae Bălcescu.

Femeie ambițioasă, implicată, serioasă, determinată, care vrea să aducă un plus valoare comunității în care trăiește, Georgiana este omul potrivit la locul potrivit.

Împreună cu un lider puternic, Vasile Iliuță, având alături Organizația Județeană a Femeilor Social-Democrate, Georgiana Teodorescu va fi una dintre viitoarele doamne primar ale județului Călărași.

Noi, femeile, reprezentăm o forţă pe care Partidul Social Democrat se poate baza în viitoarele bătălii electorale, iar loialitatea, spiritul de echipă, puterea de muncă, seriozitatea şi determinarea ne vor duce sigur spre victorie. Mult succes, Georgiana Teodorescu!”, se arată îmn mesajul postat pe Facebook de Ichim.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.