Cr. Sefer: PNL își lansează un program electoral care nu salvează pe nimeni din cei care chiar suferă în economia românească

Cr. Sefer: PNL își lansează un program electoral care nu salvează pe nimeni din cei care chiar suferă în economia românească

După ce liberalii prin vocea premierului Ludovic Orban au anunţat că miercuri va fi prezentat programul de relansare economică, eveniment la care va fi prezent şi Klaus Iohannis, deputatul PSD Călăraşi, Cristian Sefer a susţinut că „Iohannis și liberalii fac din planul relansării economice a țării o sindrofie într-un restaurant de lux. La asta sunt chiar experți!”

Social – democratul a mai adăugat că „PNL își lansează un program electoral care nu salvează pe nimeni din cei care chiar suferă în economia românească.”, în condiţiile în care “Amânarea măsurilor de relaxare din 1 iulie chiar îngroapă definitiv turismul și industria HORECA. De asemenea, IMM Invest a fost croit strâmb, 60.000 de firme de subzistenţă nu au primit ajutor, fiind respinse din start de bănci. Să nu uităm şi de faptul că s-au întors 2 milioane de români în țară, noi deja având 470 de mii de locuri de muncă distruse și 140 de mii de contracte suspendate în nici 100 de zile.”

În concluzie, “şomajul erupe, nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fițe. Klaustrofobia sufocă economia!” a conchis deputatul PSD, Cristian Sefer.