M. Dulce, mesaj pentru Drăgulin: Oamenii nu mai pot fi păcăliţi cu atâta uşurinţă!

M. Dulce, mesaj pentru Drăgulin: Oamenii nu mai pot fi păcăliţi cu atâta uşurinţă!

Pentru primarul Dan Drăgulin, mobilizarea tuturor resurselor, financiare, umane, logistice,în prag de campanie electorală a devenit un real mod de lucru, în speranţa obţinerii unor “câştiguri politice” în faţa contracandidaţilor săi, nu neapărat şi al cetăţenilor care nu mai sunt atât de surprinşi de “pofta de muncă”, fix în această perioadă, a primului liberal al judeţului.

Piaţa Centrală sau Hala de legume – fructe din cadrul Pieţei Big sunt două exemple concludente care au reintrat rapid în atenţia primarului, un vânător de voturi pe ultima sută de metri. “Domnul primar are la bază acea şcoală veche de partid care şi-a pus amprenta pe cariera sa politică postdecembristă. Ne-a minţit cu televizorul, cu fotografiile, ne-a minţit cu filmuleţele. Pentru că este un maestru al minciunii şi manipulării. Eu cred că cetăţenii acestui municipiu s-au săturat să mai fie minţiţi, să fie păcăliţi cu acele filmuleţe care de fapt nu mai produc nicio emoţie. Uitaţi-vă ce se întâmplă acum în Piaţa Mare. Doi ani de zile a tronat acolo o groapă imensă, iar acum odată cu apropierea campaniei electorale, preocuparea sa este evidentă. Din păcate, domnul primar uită că de fapt noi, aleşii locali, la momentul în care vorbim, nu mai suntem legitimi. Mandatul a fost prelungit cu câteva luni din cauza pandemiei. În această situaţie, Executivul trebuia să prezinte deja un raport al activităţii desfăşurate în acest mandat. Dar ce-au făcut ei timp de 4 ani? Răspunsul e simplu: Nimic! Au dormit. Iar când s-au mai trezit, au mai făcut câte o groapă sau au mai stricat câte ceva. Uitaţi-vă ce se întâmplă în oraş!” a declarat liderul consilierilor locali PSD, Marius Dulce.

În opinia candidatului PSD pentru primăria municipiului reşedinţă de judeţ, Drăgulin e interesat de demararea în regim de urgenţă a investiţiilor promise fără să-şi mai pună problema finalizării lor în condiţiile şi în termenii stipulaţi în contracte. “Pentru el, asta nu-i o problemă. Important pentru el este să le înceapă pe toate, să mai păcălească oamenii, un pic, sugerând că se lucrează cu motoarele turate. După părerea lui, un şantier este extraordinar, înseamnă că se face ceva. Şantierul este bun, ideea este că-şi bate joc de cetăţeni, de timpii de execuţie, iar calitatea lucrărilor executate lasă de dorit. Din nefericire, la noi, deocamdată, doar s-a stricat. Lucrările, acolo unde s-au executat, parţial sunt de proastă calitate. Oricine, de bună credinţă, poate să meargă şi să constate acest adevăr. Acum pe ultima sută de metri, interesul e sporit, sperând că se va finaliza şi vreo investiţie pe care s-o raporteze ca o mare realizare. Oamenii, în 2020, nu mai pot fi păcăliţi cu atâta uşurinţă. Şi veţi vedea reacţia lor la vot. Din acest punct de vedere, după părerea mea, se manifestă şi această degringoladă în partidul lor cu privire la desemnarea candidatului pentru Primărie.” a conchis Dulce. 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.