Veste proastă pentru favoritul lui Filipescu&Drăgulin

Veste proastă pentru favoritul lui Filipescu&Drăgulin

Anunţatul proiect de act normativ privind interzicerea cumulului de pensie cu salariul de la stat i-ar putea fi „fatal” lui Marian Stoica, propunerea tandemului Filipescu – Drăgulin pentru funcţia de prefect al judeţului.

marianstoica

 

Surse din PNL pretind că şansele generalului de brigadă cu o stea (r), "pensionat" din 2017, s-au diminuat considerabil, chit că în ultima perioadă s-ar fi depus eforturi „uriaşe” ca Stoica să intre şi în Corpul funcţionarilor publici, condiţie de bază pentru a deveni eligibil pentru o astfel de funcţie. Se vorbeşte de angajarea sa într-o primărie din Ilfov însă nimeni din conducerea partidului nu s-a arătat dispus până acum să confirme „zvonurile”.

În ceea ce priveşte funcţia de subprefect, favorit a devenit acum Nicolae Dumitru, inspector şef – adjunct în cadrul ITM Călăraşi deşi senatorul Filipescu l-a menţionat recent pe Ion Stan, în prezent director al Direcţiei de Agricultură pentru obţinerea acestei „responsabilităţi”.

Lucrurile s-ar putea limpezi chiar în săptămâna care stă să înceapă. În proxima şedinţă de Guvern, pe ordinea de zi ar putea figura şi Hotărârea privind schimbarea actualei conduceri a Prefecturii Călăraşi şi înlocuirea acesteia cu „propunerile” agreate de Filipescu&Drăgulin.

aldis

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.