PNL / Camelia Ghiveciu, numită membru în CA al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate

PNL / Camelia Ghiveciu, numită membru în CA al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate

Camelia Ghiveciu, primvicepreşedinte a Organizaţiei Femeilor Liberale Judeţul Călăraşi (OFL), a fost numită membru în consiliul de administrație al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, înlocuind-o pe Diana Isăilă. Decizia premierului Victor Orban a fost publicată în Monitorul Oficial, pe 27 noiembrie.

Ghiveciu (foto a doua din dreapta cu torţa în mână), fost manager al Spitalului Județean de Urgență din Călărași, va îndeplini funcția pentru durata rămasă a mandatului.

Decizia vine la puțin timp după ce Vasile Ciurchea a fost demis din funcția de președinte al CNAS de către premierul Ludovic Orban. În locul său a fost numită Adela Cojan, director executiv al Spitalului european Polisano din Sibiu.

Consiliul de administrație al CNAS are șapte membri, inclusiv Adela Cojan (președinte), Răzvan Vulcănescu (vicepreședinte).

aldis

Componenţa Consiliului de Administrație al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate care se constituie si funcționează in baza Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată cu modificările şi completările ulterioare

Adela Cojan – Preşedinte

Forma de dialog social:  Guvernul României - Ministerul Sănătăţii

Răzvan Teohari Vulcănescu – Vicepreşedinte

Forma de dialog social:  Guvernul României - Ministerul Sănătăţii

Emil Manolache – Membru

Forma de dialog social: Confederaţiile Patronale reprezentative la nivel naţional

Preda Nedelcu – Membru

Forma de dialog social: Guvernul României - Consiliul Naţional al Persoanelor Vârstnice     

Irina Gherghe – Membru

Forma de dialog social: Preşedinţia României

Camelia Ghiveciu – Membru

Forma de dialog social: Guvernul României - Ministerul Sănătăţii

Vacant - Membru

Forma de dialog social: Confederaţiile Sindicale reprezentative la nivel naţional

 

Sursa www.360medical.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.