PNL / V. Ivanciu: Ţinta noastră pentru europarlamentare, în jur de 7.000 de voturi

PNL / V. Ivanciu: Ţinta noastră pentru europarlamentare, în jur de 7.000 de voturi

Liderul organizaţiei municipale PNL Călăraşi, Viorel Ivanciu, a susţinut marţi că ţinta filialei pe care o conduce pentru alegerile europarlamentare din 26 mai este obţinerea a circa 7000 de voturi. „Credem că e o ţintă realizabilă dacă membrii şi simpatizanţii noştri o să fie un pic atenţi în ziua votului” a spus Ivanciu.

În urma cu 5 ani când organizaţia locală era condusă de Dan Drăgulin, primar şi atunci, doar 3714 călărăşeni au optat pentru lista de candidaţi propusă de PNL, rezultând un procent de 20,48%.

În 2019, Drăgulin se află în „vârful” organizaţiei judeţene şi are ca ţintă, nu doar câştigarea alegerilor europarlamentare ci şi obţinerea unui procent de minim 35%, adică în jur de 30 de mii de voturi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.