Luica / Un consilier local PNL, prins beat la volan!

Luica / Un consilier local PNL, prins beat la volan!

Consilierul local PNL, Ion Iosif, a avut „emoţii” serioase în seara zilei de 9 martie, a.c. Sărbătorind cu prietenii aşa cum se cuvine această zi în care sunt prăznuiţi Sfinţii 40 de Mucenici, domnul Iosif ar fi intrat cu autoturismul proprietate personală fix în...şanţ. Slavă Domnului că n-au fost victime. Sursele noastre susţin că întâmplător şi-a făcut apariţia în zonă şi o patrulă de poliţie. Când oamenii legii l-au legitimit, domnul consilier PNL a avut chiar şi un comportament agresiv. Martorii susţin că ar fi fost depistat cu o alcoolemie de 0,80 mg / l alcool pur în aer expirat. Evident s-au luat măsurile legale întocmindu-se şi un dosar penal în acest sens.

Bun prieten cu primarul PNL, Ion Dobrin care l-ar fi ajutat, de curând, să se angajeze ca paznic la Primărie, Iosif Ion nu e la prima „abatere” de acest fel. De data asta, vorbeşte lumea, „beţivăneala” ar fi avut loc chiar în incinta primăriei. Aşa e domnule primar? Permiteţi astfel de spectacole bahice în biroul dumneavoastră şi al consilierilor locali?

Până să ne răspundă domnul primar că n-are bunul obicei să răspundă şi la telefon, să mai „consemnăm” un mic detaliu. „Oamenii vorbesc că din cauza acestui aspect nefericit, domnul consilier s-ar fi scăpat pe el.” susţine consilierul judeţean Laurenţiu State, preşedinte ALDE Călăraşi, un om care cunoaşte foarte bine localitatea Luica. Cuuum? A făcut pe el? Să fi fost din cauza „emoţiilor” sau după ce şi-o fi dat seama că „băgat” în maşina Poliţiei, nu mai are scăpare? Numai el ştie. Cert e că n-a lăsat deloc o impresie demnă de un ales local!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.