PNL / Pentru Drăgulin&Co: Şi de ce nu l-aţi dat afară?

PNL / Pentru Drăgulin&Co: Şi de ce nu l-aţi dat afară?

După ce şi-a trecut în cont încă un rateu privind înlăturarea lui Iliuţă din partid, conducerea PNL Călăraşi şi-a vărsat năduful pe primarul comunei Borcea, Aniel Nedelcu Paţurcă.

Pentru „neimplicarea” sa la europarlamentare, Nedelcu a fost „aspru” pedepsit trezindu-se recent că nu mai e şef peste organizaţia PNL Borcea care a fost dizolvată de BPJ, fără ca acesta să fi avut habar. C-aşa funcţionează democraţia în PNL!

Ba mai mult, în PNL se vorbeşte şi de un înlocuitor, în persoana lui George Burlacu, despre care se spune că va fi „învestit” cu funcţia de preşedinte al organizaţiei locale dar şi, cel mai probabil, cu „calitatea” de candidat PNL pentru Primăria comunei Borcea. Adică va deveni adversarul direct al lui Aniel Nedelcu.

Pagubă-n ciuperci! Ce n-am prea priceput de la „distinşii” lideri liberali este, totuşi, de ce nu a fost şi exclus Aniel din partid. Astfel, Drăgulin&Co şi-ar fi dus munca până la capăt.

Sigur că Aniel Nedelcu nu vrea să plece din partid prin demisie pentru că şi-ar pierde mandatul pe care l-a câştigat datorită calităţilor sale şi nu a siglei PNL. În schimb, partidul putea încă din mai, imediat după europarlamentare să iniţieze procedura de excludere. De ce n-a făcut-o?

Cred că mai multă nevoie are PNL de Nedelcu decât invers. Munca depusă până acum i-ar aduce actualului primar, garantat, încă un mandat şi fără sigla PNL pe afiş. I-aş recomanda lui Drăgulin să facă un tur – două prin Borcea şi să vadă cum arată o comună asfaltată, civilizată! Fără ca primarul de la Borcea să fi îndatorat Primăria măcar cu un leu, darămite cu vreo 670 de miliarde de lei vechi cum a procedat încă şeful său de partid ca să nu raporteze la final de mandat 0 realizări. Dar când te judecă un primar sub nasul căruia se emit Cerificate de urbanism cu date incomplete iar instituţiile din subordinea Primăriei construiesc fără autorizaţie de construire, sigur că te-apucă disperarea!

Nu cred în ruptu’ capului că-i vreoo mare nenorocire pentru primarul din Borcea că liberalii nu-l mai vor alături de ei şi la anu’. Aniel a devenit primar în 2012 când nimeni, dar absolut nimeni nu-i dădea nici o şansă deşi candida sub sigla PNL şi a USL-ului, darămite acum!

Supărător e însă faptul că liberalii, colegii săi, au lansat câteva acuzaţii, cu tentă şantajistă. „Ştim noi ce bube are!” juisează de bucurie maeştrii „învârtelilor” din acest judeţ din ultimii ani. Aşa şi? Dacă le ştiţi, de ce nu le spuneţi şi organelor abilitate? De ce nu l-aţi dat afară până acum ca să nu vă altereze imaginea şi aşa maculată? Sigur, despre „păcatele” voastre, nicio vorbă! Cinstiţilor!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.