PNL Călăraşi / După prezidenţiale...

PNL Călăraşi / După prezidenţiale...

S-a aşternut puţin liniştea peste PNL Călăraşi. Dar din ce aud, n-o să ţină mult. Minţi încărunţite au avut grijă să-i „îndobitocească” pe cei slabi de înger că planul de eliminare a intruşilor din partid va deveni funcţional după prezidenţiale, adică prin decembrie. Sigur, până la finele anului! Iar lista renegaţilor îi cuprinde, desigur, pe Iliuţă, Grama şi mai nou şi pe Aniel Nedelcu Paţurcă, primarul de la Borcea. Ultimul doar pentru că este soţul unei senatoare PSD. Ion Iacomi, primarul de la Dor Mărunt, nu? Nu! Aşa ziceam şi eu dom’ Filipescu! Părerea lui Drăgulin oricum nu contează!

Cei doi „buni conducători” ai partidului aşa cum se alintau ei, înşişi, prin 2012 pe toate panourile electorale din Călăraşi le-au dat de... 2 lei speranţe naivilor, cei prinşi cu totul în mrejele unor promisiuni pe care nu le-ar crede nici copiii de la grădi că PNL Călăraşi se va curăţa, în sfârşit, de toţi aceşti indivizi care n-au pedigree-ul lor, în realitate, după mintea lor, nişte simpli spioni, aflaţi în solda PSD-ului!

Râdem, glumim dar... Ce minte sănătoasă ar putea să „digere” astfel de bazaconii?! De mai bine de 2 ani şi jumătate se chinuie falanga Drăgulin – Filipescu, deşi invers era mai corect!, să scape de „pârdalnicul” de Iliuţă însă toate încercările au fost sortite eşecului. Şi ce n-au reuşit până acum o să le iasă în decembrie? Hai s-o vedem şi p-asta! Cei care-şi văd numele pe listele pentru Parlament ori în viitorul Executiv al Consiliului Judeţean au toate şansele să creadă deja că Mos Crăciun seamnă leit fie cu Filipescu, fie cu Drăgulin! Să nu-i deranjăm!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.