PNL / Greu de ucis!

PNL / Greu de ucis!

Şi ultima tentativă de înlăturare a lui Vasile Iliuţă din partid şi-a dat obştescul sfârşit. Tandemul Drăgulin – Filipescu, cu o brumă de susţinere de la Centru a apelat de data asta la o variantă inedită. În schimbul unui noian de promisiuni, „l-ar fi încurajat” pe consilierul judeţean, Vasile Nedelcu, să iniţieze un „război” pe faţă cu Iliuţă în şedinţele de plen ale Consiliului Judeţean, care de o bună bucată de timp i-a reproşat acestuia calitatea precară a proiectelor de hotărâri emise de Executivul CJ precum şi „apetitul” exagerat pentru cheltuirea nejudicioasă a banului public.

Disensiunile s-au inflamat aşa de tare încât fiecare a apelat până la urmă la BPJ ca să ia în calcul excluderea celuilalt. Primul pas a fost făcut însă cel de-al doilea a fost stopat de Centru până la...Sf. Aşteaptă! Drăgulin a „înghiţit” ordinul primit de la Orban, semn că funcţia de preşedinte pe care o ocupă e una, mai degrabă, decorativă! Un conducător adevărat ar fi gestionat războiul şi altfel sau l-ar fi încheiat de mult în interesul partidului. Păcat de fostul senator Nedelcu care a rămas cu gustul amărui al „trădării” în urma acestui demers.

Dar pentru că „speranţa” moare ultima, „pufoşilor” din PNL nici prin gând nu le trece să înceteze războiul imbecil purtat de mai bine de 2 ani şi jumătate cu Iliuţă. În acest sens, sursele noastre susţin că la Gruiu, într-o tavernă cu ştaif şi-ar fi dat întâlnire doi senatori, cărora le este foarte drag acest judeţ şi un celebru om de afaceri iar la acea masă ar fi fost invitat şi un procuror. Cu ajutorul acestuia, adevăraţii lideri ai partidului speră ca rivalul lor din fruntea CJ să se pricopsească rapid cu câteva dosare penale şi să plece, urgent, de unde a venit. E drept, au mai încercat ceva cu consumul de alcool dar nu le-a ieşit. Pentru că povestea cu „penalul” care e obligat prin statut, să facă un pas în spate şi să meargă în justiţie ca să-şi dovedească nevinovăţia, a devenit de mult timp preferata liberalilor care vor să scape de adversarii incomozi. Săpaţi, băi domnilor, dar cu mare băgare de seamă să nu cădeţi în ea!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.