PNL / La Borcea, ca pe vremea comuniştilor!

PNL / La Borcea, ca pe vremea comuniştilor!

PNL Călăraşi sub comanda lui Drăgulin a ajuns într-un punct critic. De râsu’ curcilor chiar! Partidul care domină viaţa politică locală din 2004 încoace a ajuns să-şi regleze disensiunile din cadrul unor organizaţii locale, importante în economia alegerilor locale cu precădere, în cârciumi.

Este cazul organizaţiei de la Borcea acolo unde joi s-a produs până la urmă dizolvarea Biroului Politic Local şi formarea altuia dar fără alegeri precum şi instalarea unui preşedinte interimar, în persoana unui ales local, George Alexandru Burlacu, în prezenţa preşedintelui, Dan Drăgulin şi a lui Valentin Barbu, secretar general al partidului. Totul a decurs ca pe vremea comuniştilor pe care Drăgulin i-a slujit, cu acte în regulă, în tinereţile sale, până în ’89. Deh, sângele apă nu se face!

Aniel Nedelcu Paţurcă, omul care a cărat în cârcă PNL-ul la localele din 2012 şi 2016, nici măcar n-a fost invitat, deşi el e „motivul” care a generat această mascaradă regizată de tandemul Drăgulin – Filipescu. Primarul a ajuns, totuşi, la locul cu pricina la câteva minute după începerea circului. Circa 70 de persoane, o parte dintre ei făcuţi membri de partid în zilele premergătoare şedinţei, invitaţi de noul preşedinte interimar, n-au înţeles nimic. În ciuda „eforturilor făcute”, Drăgulin n-a reuşit să explice motivul convocării şedinţei în cadrul căreia noul BPL a fost pur şi simplu impus cu forţa. Ce va fi condus de un individ cu vădit trecut pesedisto – uneperist dar apropiat de clanul Drăgulin. Sursele noastre susţin că este „năşit” de nepotul lui Dan Drăgulin, Alexandru Drăgulin, directorul SPGCS Călăraşi. Şi aici dacă am deschide o acoladă, ne-apucă seara!

Cui îi e frică de alegeri interne? Atât de mult a decăzut partidul ăsta, de-a ajuns să fie condus pe bază de cumetrii?

Şcoala comunistă de spălat creiere, „Ştefan Gheorghiu” şi-a pus urât amprenta pe „gândurile” lui Drăgulin. El n-a înţeles, de fapt, niciodată că dacă cineva nu e de partea sa, nu înseamnă că e şi împotriva lui.

La Borcea, din 2012, PNL se identifică, din fericire şi cu succes, cu Aniel Nedelcu Paţurcă. Rezultatele spectaculoase obţinute de liberali la nivelul comunei i se datorează în întregime. Bunăoară în urmă cu 3 ani, cu Aniel pe post de locomotivă, PNL a obţinut 13 mandate de consilier local. Atenţie, din 15 posibile! Acum, se chinuie în zadar, aceeaşi liberali să-l împingă spre PSD prin prisma căsătoriei sale cu senatoarea Roxana Paţurcă. Omul rămâne consecvent ideilor şi principiilor sale politice, susţinând cu fermitate că vrea să-şi continue cariera politică tot în PNL. Şi nimic mai mult!

Pe de altă parte, Borcea se identifică cu Aniel şi nu cu PNL-ul manelizat al lui Drăgulin. Comuna şi-a schimbat radical „faţa” după 2012 iar procesul de modernizare continuă. Şi nu cu paşi puţini şi mărunţi! Până acum Drăgulin şi Filipescu habar n-au avut de problemele Borcei şi ale borcenilor. Pentru ei au contat de fiecare dată voturile primite şi care n-au fost deloc puţine. Meschine interese!

Domnu’ Drăgulin, oţi fi vremelnic, ce-i drept, preşedintele PNL Călăraşi şi pretindeţi că vă asumaţi decizii de care râd până şi slugoii din jurul dumitale, dar lasă-i mai bine pe liberalii de-acolo să-şi aleagă, singuri, şi conducătorii. Lasă naibii politica şi ocupă-te mai bine de municipiul reşedinţă de judeţ care arată ca după bombardamente. Caută cu adevărat resuresele financiare, fie că-s de provenineţă guvernamentală sau europeană, că mâine – poimâine nicio bancă nu te mai împrumută. Şi mai sunt o gramadă de reparat sau modenizat în oraşul ăsta!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.