PNL / Turişti electorali pentru „salvarea” lui Drăgulin?

PNL / Turişti electorali pentru „salvarea” lui Drăgulin?

În municipiul reşedinţă de judeţ, PNL s-a clasat pe primul loc la europarlamentarele din mai, obţinând 7203 voturi cu 687 de voturi mai multe decât PSD.  „S-a muncit” mult pentru asta. Adevăratul şef al PNL, Răducu Filipescu şi-a dorit enorm ca „protejatul” său, primarul Dan Drăgulin să nu se facă de râs în faţa partidului, apelând şi el la o strategie pe care a criticat-o când a fost utilizată de alţii. În zilele premergătoare alegerilor, Filipescu ar fi „ordonat” primarilor liberali din localităţile învecinate să transporte în ziua votului la Călăraşi câte un număr rezonabil de cetăţeni care să voteze lista de candidaţi propusă de PNL, figurând, astfel, într-o proporţie semnificativă, printre cei 1.534 de votanţi (sursele noastre, inclusiv din PNL vorbesc de peste jumătate!) de pe listele suplimentare.

RGF „l-a salvat” astfel pe Drăgulin (pentru a câta oară?) nu doar de „săpuneala” de la Centru ci şi de ploaia acidă de miştouri de care ar fi avut parte în propriul partid. De ce? Pentru că Drăgulin e „unealta” perfectă pentru ca totul să decurgă aşa cum trebuie!

Deşi nu pare, Drăgulin e ca o barză chioară căreia astrele îi sunt cu totul favorabile. Tandemul Filipescu – Dumitrescu trage toate sforile posibile şi imposibile să-i asigure spatele în partid iar inexistenţa unui contracandidat puternic (deocamdată, cel puţin!) din arealul Opoziţiei (şi mă refer aici cu precădere la PSD!) la alegerile din 2020 par să contribuie cu succes la obţinerea celui de-al 3-lea mandat de primar. Cât noroc să ai!

Rezultate alegeri europarlamentare / Municipiul Călăraşi

Înscrişi pe liste permante şi speciale: 62.283

Votanţi pe liste permanente şi speciale: 25.232

Votanţi pe liste suplimentare: 1534

Votanţi cu urna mobilă: 9

Total votanţi: 26.775

Partidulo Naţional Liberal: 7.203 voturi

Partidul Social Democrat: 6.616 voturi

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.