PNL / Drăgulin va candida şi în 2020!

Dragulin 15 martie 2018

Preşedintele PNL Călăraşi Dan Drăgulin a declarat joi că până la finele anului vor fi stabiliţi candidaţii pentru localele din 2020. În ceea ce priveşte municipiul reşedinţă de judeţ, candidatul PNL va fi Dan Drăgulin. „Până la sfârşitul acestui an mi s-au cerut nominalizarea candidaţilor pentru alegerile locale. În mare îi ştim însă mai sunt câteva localităţi unde nu avem candidaţi sau nu au confirmat. E vorba de Tămădău, Ileana, Fundeni. La Călăraşi a confirmat şi acel candidat va fi Drăgulin, primarul în funcţie” a spus liderul liberal.

În altă ordine de idei, Drăgulin a mai adăugat că partidul se pregăteşte de alegeri parţiale la Budeşti şi speră să câştige competiţia cu Mihai Ilie, desemnat recent şi preşedinte al organiozaţiei locale PNL Budeşti.

Întrebat dacă din primarii în funcţie ai partidului şi-au exprimat intenţia de a nu mai candida în 2020, Drăgulin a spus. „Da e vorba de primarul de la Ciocăneşti, Petre Pavel care ne-a spus că nu va mai candida. Locul său va fi luat chiar de preşedintele organizaţiei locale PNL Ciocăneşti. La Ulmu vom merge pe mâna viceprimarului. În ceea ce priveşte Olteniţa sunt în discuţii cu foşti colegi care au mai cochetat cu noi” a mai afirmat Drăgulin.