PNL / D. Coman: Nu cred că există în județul Călărași și probabil în multe alte județe ale țării o echipă atât de frumoasă ca a noastră

PNL / D. Coman: Nu cred că există în județul Călărași și probabil în multe alte județe ale țării o echipă atât de frumoasă ca a noastră

Secretar de stat în cadrul MTS, Dragoș Coman face parte din echipa de tineri candidați propusă de PNL Călărași pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, aflându-se pe poziția a 3-a în lista pentru Camera Deputaților. “Ceea ce, cu ardoare, doresc să vă transmit este faptul că Alex, Alin, Raluca, Emil, Ciprian, Cristi dar și ceilalți care nu sunt azi aici Ruxandra, Florin, Ștefan sunt niște oameni excepționali care au reușit în scurtul lor timp de viață să demonstreze că merită votul călărășenilor, întreaga apreciere a Partidului Național Liberal. Nu cred că există în județul Călărași și probabil în multe județe ale țării o echipă atât de frumoasă ca a noastră. Și dacă vreți să ne raportăm la Partidul Național Liberal Călărași, cred că e pentru prima dată când o echipă din 10 tineri stă în fața dvs. și a electoratului pentru a demonstra că e momentul schimbării a declarat Dragoș Coman în cadrul conferinței de prezentare a candidaților PNL pentru Parlamentul României.

În altă ordine de idei, tot miercuri, liderul interimar al liberalilor călărășeni, Emil Dumitru a precizat că Dragoș Coman a fost desemnat coordonator al campaniei pentru municipiul Călărași.

La comanda Partidului Național Liberal Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200025

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.