PNL / Cr. Iorga: Sunt promotorul digitalizării tuturor instituțiilor publice

PNL / Cr. Iorga: Sunt promotorul digitalizării tuturor instituțiilor publice

PNL Călărași îl susține pentru Senatul României și pe Cristian Iorga, un tânăr care a declarant că obiectivul său ca viitor parlamentar va fi ca județul pe care-l va reprezenta în Parlament să se dezvolte prin Tehnologie. “Sunt promotorul digitalizării tuturor instituțiilor publice. Țelul este ca plata taxelor și impozitelor, completarea formularelor, depunerea declarațiilor către administrațiile publice, să se poată realiza fără deplasarea cetățeanului la respectivele instituții. De asemenea, autoritățile publice trebuie să emită documente cu semnătură electronică, transmisibile online, care pot fi valabile fără clasicele ștampile și semnături. Voi face demersuri pentru crearea cadrului legislativ, astfel încât marii operatori de telefonie mobilă să fie motivați să ofere acoperire 3G și 4G în toate localitățile, cu precădere în mediul rural și în zonele de periferie ale orașelor, unde sunt încă probleme. Știu că în județul Călărași sunt cel puțin 3 localități unde nu este semnal în primărie, în școală și în dispensar. a spus miercuri în conferința de prezentare a candidaților PNL Călărași, oltenițeanul Cristian Iorga care a mai adăugat că “Dezvoltarea României nu poate fi făcută fără energie. O Românie mai eficientă energetic, înseamnă o Românie cu facturi mai mici la utilități, cu surse mai puține de poluare.”

“Investițiile în infrastructura de digitalizare și eficientizare energetică a României sunt din categoria investițiilor care utilizează forță de muncă specializată, care generează noi locuri de muncă bine plătite. Astfel, tinerii călărașeni nu vor mai fi nevoiți să își părăsească județul, găsind aici locuri de muncă bine plătite, creându-se și premisele întoarcerii acasă a conaționalilor plecați la muncă în străinătate."

Cristian Iorga, candidat susținut de PNL Călărași pentru Senatul României

La comanda Partidului Național Liberal Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI: 11200025

CRISTIANIORGA2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.