N. Cionoiu: PSD respinge categoric propunerea PNL și USR privind certificatul verde

N. Cionoiu: PSD respinge categoric propunerea PNL și USR privind certificatul verde

Printr-un mesaj postat miercuri pe pagina personală de Facebook, senatorul Nicușor Cionoiu susține că “PSD respinge categoric propunerea PNL și USR privind certificatul verde, ce prevede ca nevaccinații să-și plătească spitalizarea pentru tratarea COVID!”

Parlamentarul social-democrat menționează că “Toate bolile infecțioase sunt urgențe medicale ce necesită îngrijire gratuită. Tratamentul este gratuit la toate și așa trebuie să rămână. SarsCOV 2 este și ea o boală infecțioasă. Nu se poate diferenția! Este ilegal să li se ia dreptul la sănătate pe motiv că nu pot avea încredere în oamenii statului sub guvernarea de dreapta. Este o soluție aberantă, deoarece toți cetățenii plătesc asigurări de sănătate, prin urmare, toți au dreptul la aceleași servicii de spitalizare.”

Senatorul călărășean a mai adăugat că “PSD susține în continuare necesitatea vaccinului, însă nu dorim să constrângem oamenii prin impuneri și restricții care nu fac altceva decât să alimenteze ura oamenilor în ceea ce privește autoritățile statului.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.